Prime Minister's Office
Prime Minister greets everyone on the occasion of Milad-un-Nabi
05 SEP 2025 8:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his greetings to everyone on the occasion of Milad-un-Nabi. "May this sacred day bring with it peace and well-being in our society. May the values of compassion, service and justice always guide us", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X;
"Best wishes on the occasion of Milad-un-Nabi.
May this sacred day bring with it peace and well-being in our society. May the values of compassion, service and justice always guide us.
Eid Mubarak!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীপুম খুদিংমক্তা মিলাদ-উন-নাবিনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
05 SEP 2025 8:31AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মিলাদ-উন-নাবিগী নুমিৎনা লাকপদা মীপুম খুদিংমক্তা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। “শেংলবা নুমিৎ অসিনা লাকপদা ঐখোয়গী খুন্নাইদা শান্তি অমসুং নুংঙাই য়াইফবা পুরকপা ওইরসনু। মীনুংশি, শেবা অমসুং অচুম্বগী গুনশিংনা ঐখোয়বু মতম চুপ্পদা লমজিংবা ওইরসনু”, হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
"মিলাদ-উন-নাবিগী নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
শেংলবা নুমিৎ অসিনা লাকপদা ঐখোয়গী খুন্নাইদা শান্তি অমসুং নুংঙাই য়াইফবা পুরকপা ওইরসনু। মীনুংশি, শেবা অমসুং অচুম্বগী গুনশিংনা ঐখোয়বু মতম চুপ্পদা লমজিংবা ওইরসনু
ইদ মুবারক!"