প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী মিদ্দল ক্লাসতা মতেং পীনবা সরকারগী অচেৎপা ফিরেপ অদু ফোংদোকখ্রে
04 SEP 2025 8:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি লৈবাক অসিগী শেন্মীৎলোন খুমাং চাউশিনহনবা অমসুং খুন্নাইদা অওনবা পুরকপদা মরু ওইবা শক্তি অমা ওইরিবা ভারতকী মিদ্দল ক্লাসতা মখা তানা তেংবাং পীনবা সরকারগী অচেৎপা ফিরেপ অদু ফোংদোকখ্রে।
পুৱারী ওইরবা ইনকম তেক্স মথং-মথং হন্থহনখিবশিংদা য়ুম্ফম ওইরগা খ্বাইদগী নৌবা #NextGenGST রিফোর্মশিং অসিনা তেলিভিজনশিং, এয়র কন্দিস্নরশিং, অমসুং অতোপ্পা নোংমগী তঙাই ফদবশিং য়াওনা – য়ুমগী চংদবা য়াদবা প্রদক্তশিং অসি ইমুং করোর কয়াগীদমক হেন্না এফোর্দেবল ওইহন্নবা পান্দম থম্মিবা রিলিফ হৌদোকখি।
Xতা শ্রী সুনিল ভচানিনা তৌখিবা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়:
“ভারতকী হোৎনবা কনবা মিদ্দল ক্লাস অসি ঐখোয়গী চাউখৎ খোঙচৎকী ময়াইদা লৈরি।
পুৱারী ওইরিবা ইনকম তেক্স কতশিং অমসুং হৌজিক্না TVশিং, ACশিংগুম্বা প্রদক্তশিং অমসুং নোংমগী তঙাই ফদ্রবা পোৎলমশিং মমল হোংদোকহল্লিবা #NextGenGST রিফোর্মশিংগী খুত্থাংদা ঐখোয়না ইমুং করোর কয়াগীদমক ইজ ওফ লিভিং হেনগৎহন্নবা অমসুং মঙলানশিং সপ্পোর্ত তৌনবা লেপ্পী।”

Prime Minister's Office
Prime Minister emphasises Government’s deep commitment to supporting India’s middle class
04 SEP 2025 8:53PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today underscored the Government’s deep commitment to supporting India’s middle class, which continues to be a driving force behind the nation’s economic progress and social transformation.
Building on a series of historic income tax reductions, the latest #NextGenGST reforms introduce targeted relief that makes household products—including televisions, air conditioners, and other everyday essentials—more affordable for millions of families.
Responding to a post by Shri Sunil Vachani on X, Shri Modi said:
“India’s hardworking middle class is at the heart of our growth journey.
Through historic income tax cuts and now #NextGenGST reforms that make products like TVs, ACs and everyday essentials more affordable, we are committed to enhancing ease of living and supporting the aspirations of crores of families.”