প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ফলাফলৰ তালিকা: চিলিৰ ৰাষ্ট্ৰপতিৰ ভাৰত ভ্ৰমণ
01 APR 2025 6:45PM by PIB Guwahati
S. No.
বুজাবুজি চুক্তিৰ শিৰোনাম
1
এন্টাৰ্কটিকা সহযোগিতাৰ ওপৰত উদ্দেশ্য পত্ৰ
2
ভাৰত – চিলি সাংস্কৃতিক বিনিময় কাৰ্যসূচী
3
দুৰ্যোগ ব্যৱস্থাপনাৰ ওপৰত ৰাষ্ট্ৰীয় দুৰ্যোগ প্ৰতিৰোধ আৰু সঁহাৰি সেৱা, (SENAPRED) আৰু ৰাষ্ট্ৰীয় দুৰ্যোগ ব্যৱস্থাপনা কৰ্তৃপক্ষ (NDMA)ৰ মাজত বুজাবুজি চুক্তি
4
CODELCO আৰু হিন্দুস্তান কপাৰ লিমিটেড (এইচচিএল)ৰ মাজত বুজাবুজিৰ চুক্তি

Prime Minister's Office
List of Outcomes: State visit of President of Chile to India
01 APR 2025 6:45PM by PIB Delhi
S. No.
Title of the MoU
1
Letter of Intent on Antarctica Cooperation
2
India – Chile Cultural Exchange Program
3
MoU between National Service for Disaster Prevention and Response, (SENAPRED) and National Disaster Management Authority (NDMA) on disaster management
4
MoU between CODELCO and Hindustan Copper Ltd. (HCL)