Prime Minister's Office
List of Outcomes: State visit of President of Chile to India
01 APR 2025 6:45PM by PIB Delhi
S. No.
Title of the MoU
1
Letter of Intent on Antarctica Cooperation
2
India – Chile Cultural Exchange Program
3
MoU between National Service for Disaster Prevention and Response, (SENAPRED) and National Disaster Management Authority (NDMA) on disaster management
4
MoU between CODELCO and Hindustan Copper Ltd. (HCL)

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অউৎকমশিংগী লিস্ত: চিলিগী রাস্ত্রপতিগী ভারতকী খোংচৎ
01 APR 2025 6:45PM by PIB Imphal
সেরিয়ল নম্বর
MoUগী তাইতল
1
এন্তার্তিকা কোওপরেসনগী মতাংদা লেতর ওফ ইন্তেন্ত
2
ভারত-চিলি কলচরেল এক্সচেঞ্জ প্রোগ্রাম
3
দিজাস্তর মেনেজমেন্তকী মতাংদা নেস্নেল সর্বিস ফোর দিজাস্তর প্রিভেন্সন এন্দ রেসপোন্স, (SENAPRED) অমসুং নেস্নেল দিজস্তর মেনেজমেন্ত ওথোরিতী (NDMA)গী মরক্তা MoU
4
CODELCO অমসুং হিন্দুস্তান কোপ্পর লিমিতেদ (HCL)গী মরক্তা MoU