ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଶ୍ୱ ମଞ୍ଚରେ ଭାରତୀୟ ସଂସ୍କୃତିକୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବା ନେଇ ଜର୍ମାନ ଗାୟିକା ସୁଶ୍ରୀ କାସମେଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
18 MAR 2025 3:25PM by PIB Bhubaneshwar
18 ମାର୍ଚ୍ଚ 2025 : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବିଶ୍ୱ ମଞ୍ଚରେ ଭାରତୀୟ ସଂସ୍କୃତିକୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବା ନେଇ ଜର୍ମାନ ଗାୟିକା ସୁଶ୍ରୀ କାସମେଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ କାସମେଙ୍କ ପରି ଲୋକମାନେ ସାଂସ୍କୃତିକ ଆଦାନପ୍ରଦାନରେ ଏକ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଭୂମିକା ଗ୍ରହଣ କରିଥାନ୍ତି। ଉତ୍ସର୍ଗୀକୃତ ପ୍ରୟାସ ମାଧ୍ୟମରେ, ସେ, ଅନ୍ୟମାନଙ୍କ ସହିତ, ଭାରତର ଐତିହ୍ୟର ସମୃଦ୍ଧି, ଗଭୀରତା ଏବଂ ବିବିଧତାକୁ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିବାରେ ସାହାଯ୍ୟ କରିଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ X ରେ ଲେଖିଛନ୍ତି ;
“ଭାରତୀୟ ସଂସ୍କୃତି ବିଷୟରେ ବିଶ୍ୱର କୌତୁହଳ ବୃଦ୍ଧି ପାଇବାରେ ଲାଗିଛି, ଏବଂ କାସମେଙ୍କ ପରି ଲୋକମାନେ ଏହି ସାଂସ୍କୃତିକ ଆଦାନପ୍ରଦାନରେ ଏକ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଭୂମିକା ଗ୍ରହଣ କରିଛନ୍ତି। ଉତ୍ସର୍ଗୀକୃତ ପ୍ରୟାସ ମାଧ୍ୟମରେ, ସେ, ଅନ୍ୟମାନଙ୍କ ସହିତ, ଭାରତର ଐତିହ୍ୟର ସମୃଦ୍ଧି, ଗଭୀରତା ଏବଂ ବିବିଧତାକୁ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିବାରେ ସାହାଯ୍ୟ କରିଛନ୍ତି। #ମନ୍ କି ବାତ

Prime Minister's Office
Prime Minister praises German Singer, Ms. CassMae for promoting Indian Culture on the Global Stage
18 MAR 2025 3:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised German Singer, Ms. CassMae for promoting Indian Culture on the Global Stage.
Shri Modi said that people like CassMae have played a remarkable role in bridging the cultural exchange. Through dedicated efforts, she, along with several others, has helped showcase the richness, depth and diversity of India’s heritage.
The Prime Minister wrote on X;
“The world’s curiosity about Indian culture continues to grow, and people like CassMae have played a remarkable role in bridging this cultural exchange. Through dedicated efforts, she, along with several others, has helped showcase the richness, depth and diversity of India’s heritage. #MannKiBaat”
“Weltweite Neugier auf die indische Kultur wächst weiter, und Menschen wie CassMae haben eine wichtige Rolle dabei gespielt, diesen kulturellen Austausch zu fördern. Durch ihren engagierten Einsatz hat sie zusammen mit anderen dazu beigetragen, den Reichtum, die Tiefe und die Vielfalt des indischen Kulturerbes zu präsentieren.”