প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিশ্ব পৰ্যায়ত ভাৰতীয় সংস্কৃতিৰ প্ৰচাৰৰ বাবে জাৰ্মান গায়িকা শ্ৰীমতী কেছমেইক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
18 MAR 2025 3:25PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিশ্ব পৰ্যায়ত ভাৰতীয় সংস্কৃতিৰ প্ৰচাৰৰ বাবে জাৰ্মান গায়িকা শ্ৰীমতী কেছমেইক প্ৰশংসা কৰিছে।
শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে সাংস্কৃতিক বিনিময়ক ওচৰ চপাই অনাত কেছমেইৰ দৰে ব্যক্তিয়ে এক উল্লেখযোগ্য ভূমিকা পালন কৰিছে। সমৰ্পিত প্ৰচেষ্টাৰ জৰিয়তে তেওঁ আন কেইবাজনৰো সৈতে ভাৰতৰ ঐতিহ্যৰ সমৃদ্ধি, গভীৰতা আৰু বৈচিত্ৰ্য প্ৰদৰ্শন কৰাত সহায় কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স-ত এনেদৰে লিখিছে;
"ভাৰতীয় সংস্কৃতিৰ প্ৰতি বিশ্বৰ কৌতূহল ক্ৰমাগতভাৱে বৃদ্ধি পাই আহিছে আৰু কেছমেইৰ দৰে ব্যক্তিয়ে এই সাংস্কৃতিক বিনিময় ওচৰ চপাই অনাত এক উল্লেখযোগ্য ভূমিকা পালন কৰিছে। সমৰ্পিত প্ৰচেষ্টাৰ জৰিয়তে তেওঁ আন কেইবাজনৰো সৈতে ভাৰতৰ ঐতিহ্যৰ সমৃদ্ধি, গভীৰতা আৰু বৈচিত্ৰ্য প্ৰদৰ্শন কৰাত সহায় কৰিছে।
“Weltweite Neugier auf die indische Kultur wächst weiter, und Menschen wie CassMae haben eine wichtige Rolle dabei gespielt, diesen kulturellen Austausch zu fördern. Durch ihren engagierten Einsatz hat sie zusammen mit anderen dazu beigetragen, den Reichtum, die Tiefe und die Vielfalt des indischen Kulturerbes zu präsentieren.”

Prime Minister's Office
Prime Minister praises German Singer, Ms. CassMae for promoting Indian Culture on the Global Stage
18 MAR 2025 3:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised German Singer, Ms. CassMae for promoting Indian Culture on the Global Stage.
Shri Modi said that people like CassMae have played a remarkable role in bridging the cultural exchange. Through dedicated efforts, she, along with several others, has helped showcase the richness, depth and diversity of India’s heritage.
The Prime Minister wrote on X;
“The world’s curiosity about Indian culture continues to grow, and people like CassMae have played a remarkable role in bridging this cultural exchange. Through dedicated efforts, she, along with several others, has helped showcase the richness, depth and diversity of India’s heritage. #MannKiBaat”
“Weltweite Neugier auf die indische Kultur wächst weiter, und Menschen wie CassMae haben eine wichtige Rolle dabei gespielt, diesen kulturellen Austausch zu fördern. Durch ihren engagierten Einsatz hat sie zusammen mit anderen dazu beigetragen, den Reichtum, die Tiefe und die Vielfalt des indischen Kulturerbes zu präsentieren.”