প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী চৎনবীবু মালেমগী থাক্তা য়োকখৎপীবগীদমক্তা জর্মনগী শৈশকপী, শুকুমারী কেসমেইবু থাগৎখ্রে।
18 MAR 2025 3:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী চৎনবীবু মালেমগী থাক্তা য়োকখৎপীবগীদমক্তা জর্মনগী শৈশকপী, শুকুমারী কেসমেইবু থাগৎখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি কেসমেইগুম্বা মীওইশিং অসিনা কলচরেল এক্সচেঞ্জপু য়োকখৎপদা য়াম্না চাউবা থৌদাং লৌখি। অচেৎপা ফিরেপ অমগা লোইননা অতোপ্পা কয়া অমগা লোইননা মহাক্না ভারতকী হেরিতেজকী ফজবা, মতিক-মগুন অমসুং দাইভর্সিতীবু উৎথোকপদা মতেং পাংখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না ইরকখি;
“ভারতকী চৎনবীগী মতাংদা মালেম পুম্বনা খঙনিংবা লেপ্তনা হেনগৎলক্লি, অমসুং কেসমেইগুম্বা মীওইশিং অসিনা মসিগী কলচরেল এক্সচেঞ্জ হেন্না য়োকখৎপদা য়াম্না চাউবা থৌদাং লৌখি। অচেৎপা ফিরেপ অমগা লোইননা অতোপ্পা কয়া অমগা লোইননা মহাক্না ভারতকী হেরিতেজকী ফজবা, মতিক-মগুন অমসুং দাইভর্সিতীবু উৎথোকপদা মতেং পাংখি। #MannKiBaat”

Prime Minister's Office
Prime Minister praises German Singer, Ms. CassMae for promoting Indian Culture on the Global Stage
18 MAR 2025 3:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised German Singer, Ms. CassMae for promoting Indian Culture on the Global Stage.
Shri Modi said that people like CassMae have played a remarkable role in bridging the cultural exchange. Through dedicated efforts, she, along with several others, has helped showcase the richness, depth and diversity of India’s heritage.
The Prime Minister wrote on X;
“The world’s curiosity about Indian culture continues to grow, and people like CassMae have played a remarkable role in bridging this cultural exchange. Through dedicated efforts, she, along with several others, has helped showcase the richness, depth and diversity of India’s heritage. #MannKiBaat”
“Weltweite Neugier auf die indische Kultur wächst weiter, und Menschen wie CassMae haben eine wichtige Rolle dabei gespielt, diesen kulturellen Austausch zu fördern. Durch ihren engagierten Einsatz hat sie zusammen mit anderen dazu beigetragen, den Reichtum, die Tiefe und die Vielfalt des indischen Kulturerbes zu präsentieren.”