প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নাগপুৰৰ দীক্ষাভূমি ভ্ৰমণৰ সময়ত ড° বাবাছাহেব আম্বেদকাৰৰ দৃষ্টিভংগীৰ প্ৰতি দায়বদ্ধতা পুনৰ দোঁহাৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
30 MAR 2025 12:02PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নাগপুৰৰ দীক্ষাভূমিক সামাজিক ন্যায় আৰু দলিতসকলৰ সবলীকৰণৰ প্ৰতীক হিচাপে প্ৰশংসা কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আজি ড০ বাবাছাহেব আম্বেদকাৰৰ সপোনৰ ভাৰতক বাস্তৱায়িত কৰাৰ বাবে আৰু অধিক কষ্ট কৰাৰ চৰকাৰৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰ দোঁহাৰে।
এক্সত এটা পোষ্টত তেওঁ লিখিছে-
‘নাগপুৰৰ দীক্ষাভূমি দলিতসকলৰ সামাজিক ন্যায় আৰু সবলীকৰণৰ প্ৰতীক হিচাপে শ্ৰদ্ধা কৰা হয়। আমাৰ মৰ্যাদা আৰু সমতা নিশ্চিত কৰা এখন সংবিধান প্ৰদান কৰা ড০ বাবাছাহেব আম্বেদকাৰৰ প্ৰতি ভাৰতীয় প্ৰজন্মই কৃতজ্ঞতা জ্ঞাপন কৰি থাকিব। আমাৰ চৰকাৰে সদায় পূজনীয় বাবা ছাহেবে দেখুওৱা পথ অনুসৰণ কৰি আহিছে আৰু ভাৰতক বাস্তৱায়িত কৰাৰ বাবে আৰু অধিক কঠোৰ পৰিশ্ৰম কৰাৰ তেওঁৰ সপোনবোৰৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰ দোঁহাৰিছো।”

Prime Minister's Office
PM reaffirms commitment to Dr. Babasaheb Ambedkar's vision during his visit to Deekshabhoomi in Nagpur
30 MAR 2025 12:02PM by PIB Delhi
Hailing the Deekshabhoomi in Nagpur as a symbol of social justice and empowering the downtrodden, the Prime Minister, Shri Narendra Modi today reiterated the Government’s commitment to work even harder to realise the India which Dr. Babasaheb Ambedkar envisioned.
In a post on X, he wrote:
“Deekshabhoomi in Nagpur stands tall as a symbol of social justice and empowering the downtrodden.
Generations of Indians will remain grateful to Dr. Babasaheb Ambedkar for giving us a Constitution that ensures our dignity and equality.
Our Government has always walked on the path shown by Pujya Babasaheb and we reiterate our commitment to working even harder to realise the India he dreamt of.”