Prime Minister's Office
PM reaffirms commitment to Dr. Babasaheb Ambedkar's vision during his visit to Deekshabhoomi in Nagpur
30 MAR 2025 12:02PM by PIB Delhi
Hailing the Deekshabhoomi in Nagpur as a symbol of social justice and empowering the downtrodden, the Prime Minister, Shri Narendra Modi today reiterated the Government’s commitment to work even harder to realise the India which Dr. Babasaheb Ambedkar envisioned.
In a post on X, he wrote:
“Deekshabhoomi in Nagpur stands tall as a symbol of social justice and empowering the downtrodden.
Generations of Indians will remain grateful to Dr. Babasaheb Ambedkar for giving us a Constitution that ensures our dignity and equality.
Our Government has always walked on the path shown by Pujya Babasaheb and we reiterate our commitment to working even harder to realise the India he dreamt of.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নাগপুরগী দিকশাভুমি খোঙচৎতা বাবাসাহেব অম্বেদকরগী মঙলানবু অমুক হন্না নীংশিংখ্রে
30 MAR 2025 12:02PM by PIB Imphal
নাগপুরগী দিকশাভুমি অসি খুন্নাইগী অচুম্বা ৱায়েলগী খুদম অমা ওইরে হায়না শিংথারদুনা অমসুং শোত্থরবশিংবু শক্তি পীনবগী খুদম অমা ওইরে হায়না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোঙদোক্লদুনা বাবাসাহেব অম্বেদকরনা খঞ্জরম্বা মঙলানশিং হেন্না মঙফাওননবা কন্না হোৎনগদবনি হায়না হন্না পুক্নিং চিংশিনখি।
X কী পোস্ত অমদা মহাক্না অসুম্না ইখি:
নাগপুরগী দিকশাভুমী অসি খুন্নাইগী অচুম্বা ৱায়েল অমসুং শোত্থরবশিংবু শক্তি পীনবা খুদম অমা ওইরি।
ভারতকী মীরোল কয়া অমনা দোক্তর দাক্তর বাবসাহেব অম্বেদকরবু ইকাইখুম্নদুনা লৈহৌরগনি অমসুং ঐখোয়গী ইকাই খুম্নবা অমসুং মান্নবা লৈহন্নবা সংবিধান অমা পীবগীদমক বাবাসাহেব অম্বেদকরবু থাগৎপা ফোংদোকচরি।
ঐখোয়গী সরকারনা মতম পুম্নমক্তা পুজিয়া বাবাসাহেবনা তাকপীবা লম্বীদা চংশিল্লি অমসুং মহাক্না খল্লম্বা ভারত অসি ফংনবা ঐখোয়না হেন্না কন্না হোৎনগনি হায়না ঐখোয়না অমুক্কা হন্না থাজবা থম্লি।"