ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଥାଇଲାଣ୍ଡର ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ୭୬ତମ ଜନରାଜ୍ୟ ଦିବସର ଶୁଭେଚ୍ଛା ପାଇଁ ଧନ୍ୟବାଦ ଜଣାଇଲେ
26 JAN 2025 10:20PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଥାଇଲାଣ୍ଡର ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସୁଶ୍ରୀ ପେଟୋଗଟାରନ ସିନାୱାତ୍ରାଙ୍କୁ ୭୬ତମ ଗଣତନ୍ତ୍ର ଦିବସର ଶୁଭେଚ୍ଛା ପାଇଁ ଧନ୍ୟବାଦ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ଥାଇଲାଣ୍ଡ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଏକ ପୋଷ୍ଟ ରେ ପ୍ରତିକ୍ରିୟା ଦେଇ ଶ୍ରୀ ମୋଦି କହିଛନ୍ତି;
“ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସୁଶ୍ରୀ ପେଟୋଗଟାରନ ଶିନାୱାତ୍ରା PM @ingshin ଆପଣଙ୍କ ଶୁଭକାମନକୁ ହାର୍ଦ୍ଦିକ ପ୍ରଶଂସା କରୁଛି, କାରଣ ଆମେ ଭାରତୀୟ ଗଣତନ୍ତ୍ରର ଗୌରବଶାଳୀ ୭୫ ବର୍ଷର ଉତ୍ସବ ମନାଉଛୁ । ଥାଇଲାଣ୍ଡ ସହ ଆମର ସମ୍ପର୍କ ଅତ୍ୟନ୍ତ ଗଭୀର । ଆଞ୍ଚଳିକ ଯୋଗାଯୋଗକୁ ବଢ଼ାଇବା ସହ ଲୋକଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ପାରସ୍ପରିକ ସମ୍ପର୍କ ବୃଦ୍ଧିରେ ସହଯୋଗ ପାଇଁ ଆଶା ରଖୁଛି ।”

Prime Minister's Office
PM thanks Prime Minister of Thailand for greetings on India’s 76th Republic Day
26 JAN 2025 10:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today thanked the Prime Minister of Thailand, Ms. Paetongtarn Shinawatra for greetings on India’s 76th Republic Day.
Responding to a post by Prime Minister of Thailand on X, Shri Modi said:
“Deeply appreciate your greetings PM @ingshin as we celeberate glorious 75 years of the Indian Republic. We deeply value our relations with Thailand. Look forward to continued cooperation on enhancing regional connectivity and people to people connect.”