প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰতৰ ৭৬ সংখ্যক গণৰাজ্য দিৱসত শুভেচ্ছা জনোৱা বাবে থাইলেণ্ডৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীক ধন্যবাদ দিয়ে
26 JAN 2025 10:20PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ভাৰতৰ ৭৬ সংখ্যক গণৰাজ্য দিৱসত শুভেচ্ছা জনোৱাৰ বাবে থাইলেণ্ডৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰীমতী পাটংটাৰ্ণ শ্বিনাৱাত্ৰাক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে।
থাইলেণ্ডৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত দিয়া এটা পোষ্টৰ উত্তৰত শ্ৰী মোদীয়ে কয়:
“প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰীমতী পাটংটাৰ্ণ শ্বিনাৱাত্ৰা আপোনাৰ শুভেচ্ছাৰ আন্তৰিক শলাগ লৈছোঁ কিয়নো আমি ভাৰতীয় গণৰাজ্যৰ গৌৰৱময় ৭৫ বছৰৰ উৎসৱ উদযাপন কৰি আছোঁ। থাইলেণ্ডৰ সৈতে আমাৰ অতি গুৰুত্বপূৰ্ণ সম্পৰ্ক আছে। আঞ্চলিক সংযোগ আৰু জনসাধাৰণৰ মাজত সম্পৰ্ক বৃদ্ধিৰ ক্ষেত্ৰত অবিৰত সহযোগিতাৰ বাবে আগ্ৰহী।”

Prime Minister's Office
PM thanks Prime Minister of Thailand for greetings on India’s 76th Republic Day
26 JAN 2025 10:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today thanked the Prime Minister of Thailand, Ms. Paetongtarn Shinawatra for greetings on India’s 76th Republic Day.
Responding to a post by Prime Minister of Thailand on X, Shri Modi said:
“Deeply appreciate your greetings PM @ingshin as we celeberate glorious 75 years of the Indian Republic. We deeply value our relations with Thailand. Look forward to continued cooperation on enhancing regional connectivity and people to people connect.”