Prime Minister's Office
PM thanks Prime Minister of Thailand for greetings on India’s 76th Republic Day
26 JAN 2025 10:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today thanked the Prime Minister of Thailand, Ms. Paetongtarn Shinawatra for greetings on India’s 76th Republic Day.
Responding to a post by Prime Minister of Thailand on X, Shri Modi said:
“Deeply appreciate your greetings PM @ingshin as we celeberate glorious 75 years of the Indian Republic. We deeply value our relations with Thailand. Look forward to continued cooperation on enhancing regional connectivity and people to people connect.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতকী 76শুবা রিপব্লিক দেগী য়াইফ-পাউজেল পীরকপগীদমক থাইলেন্দগী প্রধান মন্ত্রীদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
26 JAN 2025 10:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতকী 76শুবা রিপব্লিক দেগী য়াইফ-পাউজেল পীরকপগীদমক থাইলেন্দগী প্রধান মন্ত্রী, মিস পেতোংতার্ন শিনাৱাত্রাদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
Xতা থাইলেন্দগী প্রধান মন্ত্রীনা তৌখিবা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়:
“ঐখোয়না ইন্দিয়ন রিপব্লিক্কী মতিক মগুন লৈরবা 75শুবা চহি পালন তৌবা অসিদা অদোমগী য়াইফ-পাউজেলগীদমক পি.এম. @ingshinবু থাগৎচরি। থাইলেন্দগা লোয়ননা লৈনরিবা ঐখোয়গী মরী অসি ঐখোয়না য়াম্না লুম্না লৌই। রিজনেল কন্নেক্তিবিতী হেনগৎহন্নবা অমসুং পিপল তু পিপল কন্নেক্ত হেনগৎহন্নবা তেংবাং পীনবা মখা চত্থহন্নবা ঐখোয়না আশা তৌরি।”