ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗୁଜରାଟର କେୱଡ଼ିଆ ସ୍ଥିତ ପ୍ରତିଷ୍ଠିତ ଷ୍ଟାଚ୍ୟୁ ଅଫ୍ ୟୁନିଟିକୁ ଶ୍ରୀ ଉମର ଅବଦୁଲ୍ଲାଙ୍କ ଗସ୍ତକୁ ପ୍ରଶଂସା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
31 JUL 2025 11:05PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଶ୍ରୀ ଓମାର ଅବଦୁଲ୍ଲାଙ୍କ ଗୁଜରାଟର ସାବରମତୀ ନଦୀତଟ ଏବଂ କେୱଡ଼ିଆ ସ୍ଥିତ ପ୍ରତିଷ୍ଠିତ ଷ୍ଟାଚ୍ୟୁ ଅଫ୍ ୟୁନିଟି ଗସ୍ତକୁ ସ୍ୱାଗତ ଏବଂ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି।
ଜାମ୍ମୁ ଏବଂ କାଶ୍ମୀରର ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଓମାର ଅବଦୁଲ୍ଲାଙ୍କ ଗୋଟିଏ ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟର ଉତ୍ତର ଦେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
“କାଶ୍ମୀରରୁ କେୱଡିଆ!
ଶ୍ରୀ ଓମାର ଅବଦୁଲ୍ଲା ଜୀ ସାବରମତୀ ନଦୀକୂଳରେ ତାଙ୍କ ଦୌଡ଼ର ମଜା ନେବା ଏବଂ ଷ୍ଟାଚ୍ୟୁ ଅଫ୍ ୟୁନିଟି ପରିଦର୍ଶନ କରିବା ଦେଖି ଖୁସି ଲାଗିଲା। ଷ୍ଟାଚ୍ୟୁ ଅଫ୍ ୟୁନିଟିକୁ ତାଙ୍କର ଗସ୍ତ ଏକତାର ଏକ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ବାର୍ତ୍ତା ପ୍ରଦାନ କରେ ଏବଂ ଭାରତର ବିଭିନ୍ନ ସ୍ଥାନକୁ ଭ୍ରମଣ କରିବାକୁ ଆମ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ପ୍ରେରଣା ଦେବ।
@OmarAbdullah”

Prime Minister's Office
PM appreciates the visit of Shri Omar Abdullah to the iconic Statue of Unity at Kevadia, Gujarat
31 JUL 2025 11:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today welcomed and appreciated the visit of Shri Omar Abdullah to the Sabarmati Riverfront and the iconic Statue of Unity at Kevadia, Gujarat.
Responding to a post on X by Chief Minister of Jammu & Kashmir, Shri Omar Abdullah, the PM said:
“Kashmir to Kevadia!
Good to see Shri Omar Abdullah Ji enjoying his run at the Sabarmati Riverfront and visiting the Statue of Unity. His visit to SoU gives an important message of unity and will inspire our fellow Indians to travel to different parts of India.
@OmarAbdullah”