Prime Minister's Office
PM appreciates the visit of Shri Omar Abdullah to the iconic Statue of Unity at Kevadia, Gujarat
31 JUL 2025 11:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today welcomed and appreciated the visit of Shri Omar Abdullah to the Sabarmati Riverfront and the iconic Statue of Unity at Kevadia, Gujarat.
Responding to a post on X by Chief Minister of Jammu & Kashmir, Shri Omar Abdullah, the PM said:
“Kashmir to Kevadia!
Good to see Shri Omar Abdullah Ji enjoying his run at the Sabarmati Riverfront and visiting the Statue of Unity. His visit to SoU gives an important message of unity and will inspire our fellow Indians to travel to different parts of India.
@OmarAbdullah”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শ্রী ওমর অব্দুল্লাহনা গুজরাতকী কেৱারিয়াদা লৈবা মমিং লৈরবা স্তেচ্যু ওফ য়ুনিতীদা চৎপদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
31 JUL 2025 11:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শ্রী ওমর অব্দুল্লাহনা সবরমতি রিভরফ্রন্ততা অমসুং গুজরাতকী কেৱারিয়াদা লৈবা মমিং লৈরবা স্তেচ্যু ওফ য়ুনিতীদা চৎখিবা অদু তরাম্না ওকখ্রে অমসুং থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
জম্মু অমসুং কাশ্মিরগী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী ওমর অব্দুল্লাহনা Xতা তৌখিবা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদধনা পি.এম.না হায়:
“কাশ্মিরগী কেৱারিয়া!
শ্রী ওমর অব্দু্ল্লাহজীনা সবরমতি রিভরফ্রন্ততা চেনবা অমসুং স্তেচ্যু ওফ য়ুনিতীদা চৎপা উবদা নুংঙাইবা ফাওই। মহাক্না SoUদা চৎপা অসিনা অপুনবা শক্তমগী মরু ওইনা পাউজেল অমা পীরি অমসুং ঐখোয়গী ভারত মচাশিংদা ভারতকী তোঙান-তোঙানবা শরুকশিংদা চৎনবা ইথিল পীরগনি
@OmarAbdullah”