প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাষ্ট্রপতি পুতিনগা ৱারি শানখ্রে
অলাস্কাদা মহাক্না রাষ্ট্রপতি ত্রম্পকা উনখিবগী মতাংদা রাষ্ট্রপতি পুতিন্না পাউদমখ্রে
মুক্নরিবা অসি শান্তি ওইনা ৱারোইশিন পুরক্নবা ভারতকী লেংদ্রবা ফিবম প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে অমসুং হিরম অসিদা থবক খুদিংমক ভারতনা শৌগৎপা অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে
লুচিংবা অনিনা লৈবাক অনি মতেং পাংনবগী ৱাফম কয়াসু খন্নখ্রে
মখা তানা পাউ ফাওনবা হায়না লুচিংবা অনি য়ানরে
18 AUG 2025 5:33PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রুসিয়াগী রাষ্ট্রপতি ব্লাদিমির পুতিনগী তেলিফোন কোল অমা ওকখ্রে।
হৌখিবা চয়োলদা অলাস্কাদা মহাক্না য়ু.এসগী রাষ্ট্রপতি ত্রম্পকা উনখিবগী মতাংদা রাষ্ট্রপতি পুতিন্না পাউদমখ্রে।
রাষ্ট্রপতি পুতিন থাগৎলদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি কুতনিতি অমসুং ৱারি শানবগী খুৎথাংদা মুক্নরিবা অসি শান্তি ওইনা ৱারোইশিন পুরক্নবা ভারতকী ফিবম হোংদ্রি। হিরম অসিদা পায়খৎপা থবক খুদিংমক ভারতনা শৌগৎলি হায়না মহাক্না অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে।
ভারত অমসুং রুসিয়াগী মরক্ত লৈনরিবা স্পিসিএল অমসুং প্রিভিলেজ ষ্ট্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা মীৎয়েং অমগা লোয়ননা অনি লৈবাক অনি মতেং পাংনবগী ৱাফম কয়াসু লুচিংবা অনিনা খন্নখ্রে।
মখা তানা পাউ ফাওনবা হায়না লুচিংবা অনি য়ানরে।

Prime Minister's Office
PM Narendra Modi speaks with President Putin
President Putin shares his assessment of his meeting with President Trump in Alaska
PM underlines India’s consistent position for a peaceful resolution of the conflict and reiterates India’s support for all efforts in this regard
The two leaders also discuss a number of issues of bilateral cooperation
The two leaders agree to remain in close touch
18 AUG 2025 5:33PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call today from the President of the Russian Federation, H.E. Mr. Vladimir Putin.
President Putin shared his assessment of his meeting with the President of the United States, H.E. Donald Trump in Alaska last week.
While thanking President Putin, Prime Minister underlined India’s consistent position for a peaceful resolution of the conflict through diplomacy and dialogue. He reiterated that India supports all efforts in this regard.
The two leaders also touched upon a number of issues of bilateral cooperation with a view to further strengthen the Special and Privileged Strategic Partnership between India and Russia.
The two leaders agreed to remain in close touch.