প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২০৪৭-ৰ ভিতৰত এখনি বিকশিত ভাৰত গঢ়ি তোলাৰ লক্ষ্যৰে কৃষি খণ্ডত সুস্থিৰ বিকাশৰ সূচনা কৰা নিৰন্তৰ সংস্কাৰ সাধন আৰু কৃষক-কেন্দ্ৰিক পদক্ষেপ গ্ৰহণ কাৰ্য্যত আলোকপাত কৰা এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে
05 AUG 2025 12:28PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ২০৪৭-ৰ ভিতৰত এখনি বিকশিত ভাৰত গঢ়ি তোলাৰ লক্ষ্যৰে কৃষি খণ্ডত সুস্থিৰ বিকাশৰ সূচনা কৰা নিৰন্তৰ সংস্কাৰ সাধন আৰু কৃষক-কেন্দ্ৰিক পদক্ষেপ গ্ৰহণ কাৰ্য্যত আলোকপাত কৰা এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী শিৱৰাজ সিং চৌহানে লিখা প্ৰবন্ধটোলৈ সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
“কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী @ChouhanShivraj-এ ২০৪৭-ৰ ভিতৰত এখনি বিকশিত ভাৰত গঢ়ি তোলাৰ লক্ষ্যৰে কৃষি খণ্ডত সুস্থিৰ বিকাশৰ সূচনা কৰা নিৰন্তৰ সংস্কাৰ সাধন আৰু কৃষক-কেন্দ্ৰিক পদক্ষেপ গ্ৰহণ কাৰ্য্য সম্পৰ্কে ব্যাখ্যা কৰিছে।”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article about the continuous reforms and farmer-centric initiatives which have led to steady growth in the agricultural sector, aiming to build a Viksit Bharat by 2047
05 AUG 2025 12:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi shared an an article about the continuous reforms and farmer-centric initiatives which have led to steady growth in the agricultural sector, aiming to build a Viksit Bharat by 2047.
Responding to the article written by Union Minister, Shri Shivraj Singh Chouhan, the Prime Minister said;
“Union Minister Shri @ChouhanShivraj explains about the continuous reforms and farmer-centric initiatives which have led to steady growth in the agricultural sector, aiming to build a Viksit Bharat by 2047.”