প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতৰ নেট-জিৰ’ দৃষ্টিভংগীক আগুৱাই নিয়া বহনক্ষম উদ্ভাৱনৰ শলাগ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
03 AUG 2025 4:01PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি বহনক্ষমতাক আগুৱাই নিয়া আৰু নেট-জিৰ’ নিৰ্গমনৰ লক্ষ্যত উপনীত হোৱা বাবে ভাৰতৰ দায়বদ্ধতাক শক্তিশালী কৰা এক উল্লেখযোগ্য পদক্ষেপৰ প্ৰশংসা কৰে।
কন্দলাৰ দীনদয়াল বন্দৰ কৰ্তৃপক্ষৰ এক্স পোষ্টৰ সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়।
“ বহনক্ষমতাক আগুৱাই নিয়া আৰু আমাৰ নেট-জিৰ’ দৃষ্টিভংগীক শক্তিশালী কৰাৰ এয়া এক প্ৰশংসনীয় প্ৰচেষ্টা।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Applauds Sustainable Innovation Driving India’s Net-Zero Vision
03 AUG 2025 4:01PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded a significant initiative that champions sustainability and strengthens India’s commitment to achieving Net-Zero emissions.
Responding to a post by Deendayal Port Authority, Kandla on X, the Prime Minister said:
“This is a commendable effort, championing sustainability and powering our Net-Zero vision.”