Prime Minister's Office
Prime Minister Applauds Sustainable Innovation Driving India’s Net-Zero Vision
03 AUG 2025 4:01PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded a significant initiative that champions sustainability and strengthens India’s commitment to achieving Net-Zero emissions.
Responding to a post by Deendayal Port Authority, Kandla on X, the Prime Minister said:
“This is a commendable effort, championing sustainability and powering our Net-Zero vision.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী নেত-জিরোগী পান্দম ফংনবা তুংকোইনা চৎনবা য়াবা অনৌবা দ্রাইভিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
03 AUG 2025 4:01PM by PIB Imphal
তুংকোইনা চৎনবা য়াবা থবকশিংদা মাংজিল য়াবা অমসুং নেত-জিরো ইমিসনগী পান্দমশিং ফংনবা ভারতকী থবকশিং ফগৎহনবা অফবা থবক অমা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
দিনদয়াল পোর্ত ওথোরিতি, কন্দলাগী পোষ্ট অমগী পাউখুম এক্সতা পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মসি থাগৎফম থোকপা থবক অমনি, তুংকোইনা চৎনবা য়াবা থবকশিংদা মাংজিল থাবনি অমসুং নেত-জিরো ইমিসনগী ঐখোয়গী পান্দমশিং থৌনা হাপ্পনি”।