প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
উত্তৰাখণ্ডৰ হৰিদ্বাৰত সংঘটিত পদপিষ্টৰ ঘটনাত নিহতসকলৰ প্ৰতি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
27 JUL 2025 12:39PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি উত্তৰাখণ্ডৰ হৰিদ্বাৰৰ মানছা দেৱী মন্দিৰলৈ যোৱাৰ পথত পদপিষ্টহৈ অনেকে প্ৰাণ হেৰুওৱাৰ ঘটনাত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়-
"উত্তৰাখণ্ডৰ হৰিদ্বাৰৰ মানছা দেৱী মন্দিৰলৈ যোৱাৰ পথত সংঘটিত পদপিষ্টৰ ফলত বহুতে প্ৰাণ হেৰুৱাওৱাৰ ঘটনাত গভীৰভাৱে ব্যথিত। আপোনজনক হেৰুওৱাসকললৈ সমবেদনা। আহতসকলে অতি শীঘ্ৰে আৰোগ্য লাভ কৰক। স্থানীয় প্ৰশাসনে ক্ষতিগ্ৰস্তসকলক সহায় কৰি আছে: প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodi"

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives in a stampede in Haridwar, Uttarakhand
27 JUL 2025 12:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today condoled the loss of lives due to a stampede on the route to Mansa Devi Temple in Haridwar, Uttarakhand.
The Prime Minister in post on X said:
"Deeply saddened by the loss of lives due to a stampede on the route to Mansa Devi Temple in Haridwar, Uttarakhand. Condolences to those who lost their loved ones. May the injured recover soon. The local administration is assisting those affected: PM @narendramodi"