প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
উত্তরখন্দগী হরিদ্বারদা নেৎশীন্নবদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
27 JUL 2025 12:39PM by PIB Imphal
ঙসি উত্তরখন্দগী হরিদ্বারদা মন্সা দেবী লাইশঙ য়ৌবা লম্বীদা নেৎশীন্নবদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“উত্তরখন্দগী হরিদ্বারদা মন্সা দেবী লাইশঙ য়ৌবা লম্বীদা নেৎশীন্নবদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু। অৱাবা তারবশিংদা লোকেল এদমিনিষ্ট্রেসন্না পাংবা য়াবা মতেং পাংলি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi"

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives in a stampede in Haridwar, Uttarakhand
27 JUL 2025 12:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today condoled the loss of lives due to a stampede on the route to Mansa Devi Temple in Haridwar, Uttarakhand.
The Prime Minister in post on X said:
"Deeply saddened by the loss of lives due to a stampede on the route to Mansa Devi Temple in Haridwar, Uttarakhand. Condolences to those who lost their loved ones. May the injured recover soon. The local administration is assisting those affected: PM @narendramodi"