Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in a plane crash in Russia
24 JUL 2025 11:04PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives in the tragic plane crash in Russia."We stand in solidarity with Russia and its people", Shri Modi stated.
The Prime Minister in post on X said:
"Deeply saddened at the loss of lives in the tragic plane crash in Russia. Extend our deepest condolences to the families of the victims. We stand in solidarity with Russia and its people."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রসিয়াদা থোকখিবা প্লেন ক্রাশ অমদা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
24 JUL 2025 11:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি রসিয়াদা থোকখিবা লাইবক থীবা প্লেন ক্রাশকী থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি, “ঐখোয়না রসিয়া অমসুং মাগী মীয়ামগা লোয়ননা অমত্তা ওইনা লেপ্পী।"
Xতা পোস্ত তৌরিবা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“রসিয়াদা থোকখিবা লাইবক থীবা প্লেন ক্রাশকী থৌদোক্তা মীওই কয়া লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না নুংঙাইতবা ফাওই। ভিক্তিমশিংগী ইমুং মনুংশিংদা ঐখোয়না থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকচরি। ঐখোয়না রসিয়া অমসুং মাগী মীয়ামগা লোয়ননা অমত্তা ওইনা লেপ্পী।”