প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লোকমান্যা তিলকপু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
23 JUL 2025 9:41AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লোকমান্যা তিলকপু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। “মহাক অসি লেংদ্রবা ফিরেপকা লোয়ননা ভারতকী নীংতম ইহৌগী ইথিল পোকহনবদা মরু ওইবা থৌদাং লৌখিবা মরু ওইবা লুচিংবা অমা ওইরমখি”, হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখি।
Xকী পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়;
“লোকমান্যা তিলকপু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা নীংশিংজরি। মহাক অসি লেংদ্রবা ফিরেপকা লোয়ননা ভারতকী নীংতম ইহৌগী ইথিল পোকহনবদা মরু ওইবা থৌদাং লৌখিবা মরু ওইবা লুচিংবা অমা ওইরমখি। মহাক অসি লৌশিংগী শক্তি অমসুং অতোপ্পগী শেবা তৌবদা থাজবা থম্বা মশক থোকপা মীশক অমসু ওইরমখি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to Lokmanya Tilak on his birth anniversary
23 JUL 2025 9:41AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Lokmanya Tilak on his birth anniversary. "He was a pioneering leader who played a vital role in kindling the spirit of India’s freedom movement with unwavering conviction", Shri Modi stated.
In a X post, the Prime Minister said;
“Remembering Lokmanya Tilak on his birth anniversary. He was a pioneering leader who played a vital role in kindling the spirit of India’s freedom movement with unwavering conviction. He was also an outstanding thinker who believed in the power of knowledge and serving others."