প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কচ্ছৰ সৌন্দৰ্য্যৰ বুৰঞ্জী লিখাৰ প্ৰচেষ্টা আৰু মটৰ চাইকেল আৰোহীসকলক তালৈ যাবলৈ উৎসাহিত কৰাৰ বাবে প্ৰশংসা কৰে
20 JUL 2025 8:59AM by PIB Guwahati
কালি নতুন দিল্লীত টিভিএছ মটৰ কোম্পানীৰ শ্ৰী ভেনু শ্ৰীনিবাসন আৰু শ্ৰী সুদৰ্শন ভেনুৱে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে। কচ্ছৰ সৌন্দৰ্য্যৰ বুৰঞ্জী লিখাৰ প্ৰচেষ্টাৰ লগতে মটৰ চাইকেল আৰোহীসকলক তালৈ যাবলৈ উৎসাহিত কৰাৰ বাবে শ্ৰী মোদীয়ে তেওঁলোকক প্ৰশংসা কৰে।
টিভিএছ মটৰ কোম্পানীয়ে এক্সত দিয়া এটা পোষ্টৰ উত্তৰত শ্ৰী মোদীয়ে কয়।
“শ্ৰী ভেনু শ্ৰীনিবাসন জী আৰু সুদৰ্শন ভেনু ডাঙৰীয়াক লগ পাই আনন্দিত হৈছো। কচ্ছৰ সৌন্দৰ্য্যৰ বুৰঞ্জী লিখাৰ প্ৰচেষ্টা চলোৱাৰ বাবে মই তেওঁলোকক প্ৰশংসা কৰিছো আৰু তেওঁলোকে লগতে মটৰ চাইকেল আৰোহীসকলক তালৈ যাবলৈ উৎসাহিত কৰিছো।”

Prime Minister's Office
PM commends efforts to chronicle the beauty of Kutch and encouraging motorcyclists to go there
20 JUL 2025 8:59AM by PIB Delhi
Shri Venu Srinivasan and Shri Sudarshan Venu of TVS Motor Company met the Prime Minister, Shri Narendra Modi in New Delhi yesterday. Shri Modi commended them for the effort to chronicle the beauty of Kutch and also encourage motorcyclists to go there.
Responding to a post by TVS Motor Company on X, Shri Modi said:
“Glad to have met Shri Venu Srinivasan Ji and Mr. Sudarshan Venu. I commend them for the effort to chronicle the beauty of Kutch and also encourage motorcyclists to go there.”