প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাতকী ভদোদারাদা থোং নীংখাইবনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
PMNRFদগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা লাউথোকখ্রে
09 JUL 2025 12:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাতকী ভদোদারা জিলাদা থোং নীংখাইবনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা থৌদোক অসিদা অশোক অপন নংখ্রবশিং অথুবদা ফগৎলক্নবসু থৌনিখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা লৈখিদ্রবশিংদা এক্স-গ্রেসিয়া ওইনা PMNRFদগী লুপা লাখ 2 অমসুং অশোকপশিংদা লুপা 50,000 পীনবা লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা Xতা পোস্ত তৌখি;
“গুজরাতকী ভদোদারা জিলাদা থোং অমা নীংখাইরকপদগী মীওই কয়া লৈখিদবা অদু তশেংনা নুংঙাইতে, লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংদা অৱাবা ফোংদোকচরি। অশোকপশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু।
লৈখিদ্রবশিংগী ইমুংগী মীওইশিংদা এক্স-গ্রেসিয়া ওইনা PMNRFদগী লুপা লাখ 2 পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা 50,000 পীরগনি: পি.এম. @narendramodi"

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to collapse of a bridge in Vadodara district, Gujarat
Announces ex-gratia from PMNRF
09 JUL 2025 12:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to the collapse of a bridge in Vadodara district, Gujarat. Shri Modi also wished speedy recovery for those injured in the accident.
The Prime Minister announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“The loss of lives due to the collapse of a bridge in Vadodara district, Gujarat, is deeply saddening. Condolences to those who have lost their loved ones. May the injured recover soon.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"