প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জি.এস.তিনা অচৌবা অওনবা অমা পুরক্তুনা ভারতকী শেন-থুমগী ফিবম অমুক হন্না শেমদোক্লে: প্রধান মন্ত্রী
01 JUL 2025 3:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি জি.এচ.তি চৎনবা হৌখিবা চহি মপুংফারকপদগী, মসিনা অচৌবা অওনবা অমা পুরক্তুনা ভারতকী শেন-থুমগী ফিবম অমুক হন্না শেমদোক্লে। কমপ্লাইয়েন্সকী পোৎলুম হন্থহন্দুনা, অপীকপা অমসুং ময়াই ওইবা ললোন-ইতিকশিং য়াওনা মসিনা ললোন-ইতিক্কী থবক লাইনা পাংথোকপা হেনগৎহল্লে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“জি.এচ.তি চৎনবা হৌখিবা চহি মপুংফারকপদগী, মসিনা অচৌবা অওনবা অমা পুরক্তুনা ভারতকী শেন-থুমগী ফিবম অমুক হন্না শেমদোক্লে।
কমপ্লাইয়েন্সকী পোৎলুম হন্থহন্দুনা, অপীকপা অমসুং ময়াই ওইবা ললোন-ইতিকশিং য়াওনা মসিনা ললোন-ইতিক্কী থবক লাইনা পাংথোকপা হেনগৎহল্লে।
ভারতকী কৈথেল পুনশিন্নবা খোঙচৎ অসিদা রাজ্যশিং চপ মান্নবা খোঙলোয়শিং ওইহন্দুনা অশেংবা কোওপরেপতি ফেদেরেলিজম ফগৎহন্দুনা, জি.এস.তিনা শেন-থুম চাউখৎনবা শক্তি লৈরবা ইঞ্জিন অমা ওইনশু থবক তৌরে”।

Prime Minister's Office
GST stands out as a landmark reform that has reshaped India’s economic landscape: PM
01 JUL 2025 3:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has remarked that eight years since GST was introduced, it stands out as a landmark reform that has reshaped India’s economic landscape. "By reducing the compliance burden, it has greatly improved the Ease of Doing Business, particularly for small and medium enterprises", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"Eight years since it was introduced, GST stands out as a landmark reform that has reshaped India’s economic landscape.
By reducing the compliance burden, it has greatly improved the Ease of Doing Business, particularly for small and medium enterprises.
GST has also served as a powerful engine for economic growth, while fostering true cooperative federalism by making states equal partners in this journey to integrate India’s market."