প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰাক্তন প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী পি ভি নৰসিংহ ৰাওৰ জয়ন্তীত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি
28 JUN 2025 11:19AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি প্ৰাক্তন প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী পি ভি নৰসিংহ ৰাওৰ জন্ম বাৰ্ষিকী উপলক্ষে শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰি ৰাষ্ট্ৰৰ অৰ্থনৈতিক আৰু ৰাজনৈতিক পৰিৱৰ্তনৰ এক গুৰুত্বপূৰ্ণ পৰ্যায়ত ভাৰতৰ উন্নয়নৰ পথ গঢ় দিয়াত তেওঁৰ গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকাক স্মৰণ কৰে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত তেওঁ লিখেঃ
"শ্ৰী পি ভি নৰসিংহ ৰাও গাৰুক তেওঁৰ জন্ম বাৰ্ষিকীত স্মৰণ কৰিছো।আমাৰ উন্নয়নৰ ধাৰাৰ এক গুৰুত্বপূৰ্ণ পৰ্যায়ত তেওঁৰ ফলপ্ৰসূ নেতৃত্বৰ বাবে ভাৰত তেওঁৰ প্ৰতি কৃতজ্ঞ। তেওঁৰ বুদ্ধি, প্ৰজ্ঞা আৰু পণ্ডিত স্বভাৱো বহুলভাৱে প্ৰশংসা কৰে।"

Prime Minister's Office
PM pays tribute to Former Prime Minister Shri PV Narasimha Rao on his birth anniversary
28 JUN 2025 11:19AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today paid tribute to former Prime Minister Shri PV Narasimha Rao on the occasion of his birth anniversary, recalling his pivotal role in shaping India’s development path during a crucial phase of the nation’s economic and political transformation.
In a post on X, he wrote:
“Remembering Shri PV Narasimha Rao Garu on his birth anniversary. India is grateful to him for his effective leadership during a crucial phase of our development trajectory. His intellect, wisdom and scholarly nature are also widely admired.”