প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী পি.ভি. নরসিমহা রাওবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
28 JUN 2025 11:19AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী পি.ভি. নরসিমহা রাওবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎলদুনা মহাক্না লৈবাক অসিগী ইকনোমিক অমসুং পোলিতিকেলদা অওনবা পুরক্লিবা মরু ওইবা তাঙ্কক অমগী মনুংদা ভারতকী চাউখৎ-থৌরাংগী লম্বী য়াৎপদা মরু ওইবা থৌদাং লৌরমবগীদমক নীংশিংলি।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“শ্রী পি.ভি. নরসিমহা রাও গারুবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা নীংশিংলি। ঐখোয়গী দিবেলপমেন্ত ত্রেজেক্তরীগী মরু ওইবা তাঙ্কক অমগী মনুংদা মহাক্কী অফবা লুচিংবগী মতৌ অদুগীদমক ভারতনা মহাক্কী মফমদা তৌবিমল খঙবা উৎচরি। মহাক্কী ৱাখল লৈবা, লৌশিং লৈবা অমসুং স্কোলর ওইবগী মতৌগীদমক পাকশন্না শোন্নরি।”

Prime Minister's Office
PM pays tribute to Former Prime Minister Shri PV Narasimha Rao on his birth anniversary
28 JUN 2025 11:19AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today paid tribute to former Prime Minister Shri PV Narasimha Rao on the occasion of his birth anniversary, recalling his pivotal role in shaping India’s development path during a crucial phase of the nation’s economic and political transformation.
In a post on X, he wrote:
“Remembering Shri PV Narasimha Rao Garu on his birth anniversary. India is grateful to him for his effective leadership during a crucial phase of our development trajectory. His intellect, wisdom and scholarly nature are also widely admired.”