প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে নাগৰিকসকলক পৰিৱেশ সংৰক্ষণৰ প্ৰতি তেওঁলোকৰ একাগ্ৰতা অধিক শক্তিশালী কৰিবলৈ আহ্বান জনায়
05 JUN 2025 9:07AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নাগৰিকসকলক পৰিৱেশ সংৰক্ষণৰ প্ৰতি তেওঁলোকৰ একাগ্ৰতা অধিক শক্তিশালী কৰিবলৈ আহ্বান জনায় আৰু পৰিৱেশ সেউজীয়া তথা উন্নত কৰি তুলিবলৈ তৃণমূল পৰ্যায়ত কাম কৰা লোকসকলৰ বহুমূলীয়া অৱদানক স্বীকাৰ কৰে।
বিশ্ব পৰিৱেশ দিৱস উপলক্ষে নিজৰ চিন্তাধাৰা ভাগ-বতৰা কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে :
"এই #WorldEnvironmentDayত, আহক আমি আমাৰ গ্ৰহটো সুৰক্ষিত কৰা আৰু আমি সন্মুখীন হোৱা প্ৰত্যাহ্বানসমূহ অতিক্ৰম কৰাৰ দিশত আমাৰ প্ৰচেষ্টা গভীৰ কৰোঁ। আমাৰ পৰিৱেশক সেউজীয়া আৰু উন্নত কৰি তুলিবলৈ তৃণমূল পৰ্যায়ত কাম কৰা সকলোকে মই অভিনন্দন জনাইছোঁ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister calls upon citizens to reinforce their dedication to environmental conservation
05 JUN 2025 9:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called upon citizens to reinforce their dedication to environmental conservation and acknowledged the valuable contributions of those working at the grassroots level to build environment greener and better.
Sharing his thoughts on the occasion of World Environment Day, the Prime Minister posted on X:
"This #WorldEnvironmentDay, let’s deepen our efforts towards protecting our planet and overcoming the challenges we face. I also compliment all those working at the grassroots to make our environment greener and better."