প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা প্রজাশিংদা অকোইবগী ফীভম ঙাকশেন্নবা মখোয়না কত্থোক্লিবা অদু হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা হায়খ্রে
05 JUN 2025 9:07AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রজাশিংদা অকোইবগী ফীভম ঙাকশেন্নবা মখোয়না কত্থোক্লিবা অদু হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা হায়খ্রে অমসুং অকোইবগী ফীভমবু হেন্না শঙহন্নবা অমসুং ফগৎহন্নবা গ্রাসরুতকী থাক্তা মখোয়না হোৎনরিবশিংগী মমল য়াম্লবা থৌদাংশিংবু শকখঙখ্রে।
মালেমগী অকোইবগী ফীভমগী নুমিৎনা লাকপদা মহাক্কী ৱাখল্লোন ফোংদোক্লদুনা Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
"হন্দক্কী #WorldEnvironmentDay অসিদা ঐখোয়না ঐখোয়গী গ্রহ অসিবু ঙাকশেন্নবা মাইকৈদা লৌখৎলিবা খোঙথাংশিং হেনগৎহল্লসি অমসুং ঐখোয়না মায়োক্নরিবা শীংনবশিং কোকহল্লসি। ঐহাক্না ঐখোয়গী অকোইবগী ফীভমবু হেন্না শঙহন্নবা অমসুং ফগৎহন্নবা গ্রাসরুতকী থাক্তা হোৎনরিবশিংগী মমল য়াম্লবা থৌদাংশিংবু শকখঙজরি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister calls upon citizens to reinforce their dedication to environmental conservation
05 JUN 2025 9:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called upon citizens to reinforce their dedication to environmental conservation and acknowledged the valuable contributions of those working at the grassroots level to build environment greener and better.
Sharing his thoughts on the occasion of World Environment Day, the Prime Minister posted on X:
"This #WorldEnvironmentDay, let’s deepen our efforts towards protecting our planet and overcoming the challenges we face. I also compliment all those working at the grassroots to make our environment greener and better."