প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তেলঙ্গানাগী হাইদ্রাবাদতা থোকখিবা মৈহৌ-লাংপোক্কী নুংঙাইতবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
PMNRFদগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
18 MAY 2025 12:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেলঙ্গানাগী হাইদ্রাবাদতা থোকখিবা মৈহৌ-লাংপোক্কী নুংঙাইতবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা থৌদোক অদুদা অশোক-অপন নংখ্রবশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়নসু ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা PMNRFতগী লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংগী মীওইদা এক্স-গ্রেসিয়া ওইনা লুপা লাখ 2 অমসুং অশোকপশিংদা লুপা 50,000 পীরগনি লাউথোকখ্রে।
Xদা প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা পোস্ত তৌখি;
"তেলঙ্গানাগী হাইদ্রাবাদতা থোকখিবা মৈহৌ-লাংপোক্কী নুংঙাইতবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকচরি। অশোক-অপন নংখ্রবশিং অথুবদ ফগৎলকপা ওইরসনু হায়নসু।
PMNRFতগী লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংগী মীওইদা এক্স-গ্রেসিয়া ওইনা লুপা লাখ 2 পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা 50,000 পীরগনি: পি.এম."
@narendramodi

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to fire tragedy in Hyderabad, Telangana
Announces ex-gratia from PMNRF
18 MAY 2025 12:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to fire tragedy in Hyderabad, Telangana. Shri Modi also wished speedy recovery for those injured in the accident.
The Prime Minister announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office posted on X;
"Deeply anguished by the loss of lives due to a fire tragedy in Hyderabad, Telangana. Condolences to those who have lost their loved ones. May the injured recover soon.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM "
@narendramodi