प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
प्रधानमन्त्रीले गर्नुभयो एएफएस आदमपुरको भ्रमण, वीर वायुसेना र थल सेनाका जवानहरूसँग गर्नुभयो भेट
13 MAY 2025 12:40PM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री श्री नरेन्द्र मोदीले आज एएफएस आदमपुरको भ्रमण गरी वीर वायुसेना सदस्यहरू र थल सेनाका जवानहरूसँग भेट गर्नुभएको छ। "साहस, दृढ संकल्प र निडरताको प्रतीक वीरहरूसँग समय बिताउनु विशेष अनुभव थियो रहेको प्रधानमन्त्री श्री मोदीले बताउनुभयो।
प्रधानमन्त्रीले एक्स (X) मा पोस्ट गरेका छन्;
"आज बिहानै मैले एएफएस आदमपुरमा गएर हाम्रा वीर वायुसेना र थल सेनाहरूसँग भेट गरेँ। साहस, दृढ संकल्प र निडरताको प्रतीक उनीहरूका साथ समय बिताउनु अत्यन्त विशेष अनुभव रह्यो। हाम्रो सशस्त्र बलले राष्ट्रका लागि गर्ने प्रत्येक योगदानका लागि भारत सधैं कृतज्ञ रहनेछ।"
“एएफएस आदमपुरको मेरो भ्रमणका केही थप झलकहरू साझा गर्दै”

Prime Minister's Office
Prime Minister visits AFS Adampur to meet brave air warriors and soldiers
13 MAY 2025 12:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi visited AFS Adampur today, to meet our brave air warriors and soldiers. "It was a very special experience to be with those who epitomise courage, determination and fearlessness", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X;
"Earlier this morning, I went to AFS Adampur and met our brave air warriors and soldiers. It was a very special experience to be with those who epitomise courage, determination and fearlessness. India is eternally grateful to our armed forces for everything they do for our nation."
“Sharing some more glimpses from my visit to AFS Adampur.”