প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সাহসী বায়ুযোদ্ধা আৰু জোৱানসকলক সাক্ষাৎ কৰিবলৈ এ এফ এছ আদমপুৰ ভ্ৰমণ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
13 MAY 2025 12:40PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি আমাৰ সাহসী বায়ুযোদ্ধা আৰু জোৱানসকলক সাক্ষাৎ কৰিবলৈ এ এফ এছ আদমপুৰ ভ্ৰমণ কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে কয়, "সাহস, সংকল্প আৰু নিৰ্ভীকতাৰ প্ৰকৃত দৃষ্টান্ত দেখুওৱাসকলৰ সৈতে থকাটো আছিল এটা অতি বিশেষ অভিজ্ঞতা।"
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে;
"আজি পুৱা মই এ এফ এছ আদমপুৰলৈ গৈছিলো আৰু আমাৰ সাহসী বাযুযোদ্ধা আৰু জোৱানসকলক লগ ধৰিছিলো। সাহস, সংকল্প আৰু নিৰ্ভীকতাৰ প্ৰকৃত দৃষ্টান্ত দেখুওৱাসকলৰ সৈতে থকাটো আছিল এটা অতি বিশেষ অভিজ্ঞতা। আমাৰ দেশৰ বাবে তেওঁলোকে কৰা সকলো কামৰ বাবে ভাৰত আমাৰ সশস্ত্ৰ বাহিনীৰ প্ৰতি চিৰকৃতজ্ঞ হৈ থাকিব।"

Prime Minister's Office
Prime Minister visits AFS Adampur to meet brave air warriors and soldiers
13 MAY 2025 12:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi visited AFS Adampur today, to meet our brave air warriors and soldiers. "It was a very special experience to be with those who epitomise courage, determination and fearlessness", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X;
"Earlier this morning, I went to AFS Adampur and met our brave air warriors and soldiers. It was a very special experience to be with those who epitomise courage, determination and fearlessness. India is eternally grateful to our armed forces for everything they do for our nation."
“Sharing some more glimpses from my visit to AFS Adampur.”