প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰী, ৰাষ্ট্ৰীয় নিৰাপত্তা উপদেষ্টা, চীফ অফ ডিফেন্স ষ্টাফ আৰু সেনা বাহিনীৰ মুৰব্বী আৰু উচ্চপদস্থ বিষয়াসকলৰে বৈঠকত অধ্যক্ষতা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
09 MAY 2025 10:19PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰী শ্ৰী ৰাজনাথ সিং, ৰাষ্ট্ৰীয় নিৰাপত্তা উপদেষ্টা শ্ৰী অজিত ডোভাল, চীফ অফ ডিফেন্স ষ্টাফ জেনেৰেল অনিল চৌহান আৰু সেনা বাহিনীৰ মুৰব্বীসকলৰ লগতে উচ্চপদস্থ বিষয়াসকলৰ উপস্থিতিত এখন বৈঠকত অধ্যক্ষতা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ৰ এক্স পোষ্টত কয়:
“প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodiয়ে প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰী @rajnathsingh, এনএছএ অজিত ডোভাল, চিডিএছ জেনেৰেল অনিল চৌহান, সেনা বাহিনীৰ মুৰব্বীসকলৰ লগতে জ্যেষ্ঠ বিষয়াবৰ্গৰ উপস্থিতিত এখন বৈঠকত অধ্যক্ষতা কৰে।

Prime Minister's Office
Prime Minister chairs a meeting attended by Defence Minister, National Security Advisor, Chief of Defence Staff and Chiefs of the armed forces and senior officials
09 MAY 2025 10:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi chaired a meeting attended by Defence Minister Shri Rajnath Singh, National Security Advisor Shri Ajit Doval, Chief of Defence Staff General Anil Chauhan, and Chiefs of the armed forces and senior officials
The Prime Minister’s Office posted on X;
“PM @narendramodi chaired a meeting, which was attended by Defence Minister @rajnathsingh, NSA Ajit Doval, CDS General Anil Chauhan, Chiefs of the armed forces and senior officials.”