Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Friedrich Merz on assuming office as German Chancellor
06 MAY 2025 9:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his warm congratulations to Mr. Friedrich Merz on assuming office as the Federal Chancellor of Germany.
The Prime Minister said in a X post;
“Heartiest congratulations to @_FriedrichMerz on assuming office as the Federal Chancellor of Germany. I look forward to working together to further cement the India-Germany Strategic Partnership.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফ্রেদরিচ মর্জনা জর্মনগী চাঞ্চেল্লর ওইনা থৌদাং পুবা হৌবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
06 MAY 2025 9:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী ফ্রেদরিচ মর্জনা জর্মনীগী ফেদরেল চাঞ্চেল্লর ওইনা থৌদাং পুবা হৌবদা মহাক্কী নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
X পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়;
“@_FriedrichMerzনা জর্মনীগী ফেদরেল চাঞ্চেল্লর ওইনা থৌদাং পুবা হৌবদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ইন্দিয়া-জর্মনী স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ হেন্না চেৎশিনহন্নবা পুন্না থবক তৌমিন্নগনি হায়না ঐহাক্না আশা তৌজরি।”