প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মীখলদা মাইপাকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা লাউরেন্স ৱোং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
04 MAY 2025 9:51AM by PIB Imphal
মহাক্কী মীখলদা মাইপাকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লাউরেন্স ৱোং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি মদুদি ভারত অমসুং শিঙ্গাপুরগী মরক্ত মীগা মীগা অচেৎপা মরীশিং লৈনদুনা মপাঙ্গল কনবা অমসুং হিরম কয়াদা অচেৎপা মরী লৈনরি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“সাধারন মীখলদা অদোম য়াম্না চাউনা মাইপাকপগীদমক @LawrenceWongST থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ভারত অমসুং শিঙ্গাপুরগী মরক্ত মীগা মীগা অচেৎপা মরীশিং লৈনদুনা মপাঙ্গল কনবা অমসুং হিরম কয়াদা অচেৎপা মরী লৈনরি। ঐখোয়গী কমপ্রেহেন্সিপ স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা চাউখৎনবা অদোমগা লোয়ননা মখা তানা থবক তৌমিন্নগনি হায়না ঐনা থাজবা থম্লি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Mr. Lawrence Wong on Election Victory
04 MAY 2025 9:51AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi extended his congratulations to Mr. Lawrence Wong on his victory in the elections. He emphasized the strong and multifaceted partnership, underpinned by close people-to-people ties between India and Singapore.
In a post on X, he wrote:
"Heartiest congratulations @LawrenceWongST on your resounding victory in the general elections. India and Singapore share a strong and multifaceted partnership, underpinned by close people-to-people ties. I look forward to continue working closely with you to further advance our Comprehensive Strategic Partnership.”