প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কানাডাৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱা শ্ৰীযুত মাৰ্ক কাৰনেক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
29 APR 2025 2:16PM by PIB Guwahati
কানাডাৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱা শ্ৰীযুত মাৰ্ক কাৰনে আৰু লিবাৰেল পাৰ্টীক তেওঁলোকৰ বিজয়ৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে। তেওঁ মিলিত গণতান্ত্ৰিক মূল্যবোধ, আইনৰ শাসনৰ প্ৰতি অটল দায়বদ্ধতা আৰু ভাৰত আৰু কানাডাক একেলগে বান্ধি ৰখা সজীৱ জনসাধাৰণৰ সম্পৰ্কৰ ওপৰত আলোকপাত কৰে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত তেওঁ লিখেঃ-
"প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে @MarkJCarney আৰু তেওঁৰ লিবাৰেল পাৰ্টিৰ অভিনন্দন জনাইছো। ভাৰত আৰু কানাডা মিলিত গণতান্ত্ৰিক মূল্যবোধ, আইনৰ শাসনৰ প্ৰতি অটল প্ৰতিশ্ৰুতি, আৰু জনসাধাৰণৰ মাজত সজীৱ সম্পৰ্কৰ দ্বাৰা বান্ধ খাই আছে। মই আপোনাৰ সৈতে কাম কৰি আমাৰ অংশীদাৰিত্ব শক্তিশালী কৰিবলৈ আৰু আমাৰ জনসাধাৰণৰ বাবে অধিক সুযোগ মুকলি কৰিবলৈ আগ্ৰহী।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Mr. Mark Carney on being elected as Prime Minister of Canada
29 APR 2025 2:16PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended his congratulations to Mr. Mark Carney on his election as the Prime Minister of Canada and to the Liberal Party on their victory. He highlighted the shared democratic values, unwavering commitment to the rule of law, and vibrant people-to-people ties that bind India and Canada together.
In a post on X, he wrote:
"Congratulations @MarkJCarney on your election as the Prime Minister of Canada and to the Liberal Party on their victory. India and Canada are bound by shared democratic values, a steadfast commitment to the rule of law, and vibrant people-to-people ties. I look forward to working with you to strengthen our partnership and unlock greater opportunities for our people."