Prime Minister's Office
PM congratulates Mr. Mark Carney on being elected as Prime Minister of Canada
29 APR 2025 2:16PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended his congratulations to Mr. Mark Carney on his election as the Prime Minister of Canada and to the Liberal Party on their victory. He highlighted the shared democratic values, unwavering commitment to the rule of law, and vibrant people-to-people ties that bind India and Canada together.
In a post on X, he wrote:
"Congratulations @MarkJCarney on your election as the Prime Minister of Canada and to the Liberal Party on their victory. India and Canada are bound by shared democratic values, a steadfast commitment to the rule of law, and vibrant people-to-people ties. I look forward to working with you to strengthen our partnership and unlock greater opportunities for our people."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী মার্ক কারনীনা কনাদাগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা কারকপদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
29 APR 2025 2:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শ্রী মার্ক কারনীদা মহাকপু কনাদাগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খনখিবা অমসুং লিবরেল পার্তীনা মাইখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না ভারত অমসুং কনাদাবু অমত্তা ওইনা পুনশিল্লিবা মান্নবা দেমোক্রেতিক ভেল্যু, রুল ওফ লো, অমসুং চাউরবা মীয়ামগী মরক্তা লৈনরিবা মরীশিংগী লেংদ্রবা ফিরেপ অদু ফোংদোকখি।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
"@MarkJCarney দা মহাকপু কনাদাগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খনখিবা অমসুং লিবরেল পার্তীনা মাইখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ভারত অমসুং কনাদা অসি মান্নবা দেমোক্রেতিক ভেল্যুশিং, রুল ওফ লো অমসুং অচৌবা মীয়ামগী মরক্তা লৈনরিবা মরীশিংগী অচেৎপা ফিরেপনা পুনশিল্লি। ঐহাক্না ঐখোয়গী পার্তনরশিপ অসি মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অমসুং ঐখোয়গী মীয়ামগীদমক হেন্না চাউবা খুদোংচাবশিং পীনবা অদোমগা লোয়ননা থবক তৌমিন্ননবা আশা তৌজরি।"