প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চাবদা চেকশিন্নবা অমসুং হকচাং নোইখৎপা থিংনবা ৱার্ল্দ লিভর দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা তকশিনখ্রে
19 APR 2025 1:13PM by PIB Imphal
ৱার্ল্দ লিভর দে থৌরমদা, চাবদা চেকশিন্নবা অমসুং হকচাং ফনা হিংবা মরুওইনা লৌনবা মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তকশিনখ্রে। অপীকপা অহোংবশিংনা অচৌবা কান্নবশিং পুরকপগী মরুওইবগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি থাউ চাবা হন্থহনবা অসিনা হকচাং ফবা অমসুং নুংঙাইনা হিংবা হেনগৎহনবদা মতেং পাংগনি।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী জে.পি নদ্দাগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“চাবদা চেকশিন্নবা অমসুং হকচাং ফনা হিংনবা তকশিনবগা লোয়ননা #WorldLiverDay পাংথোকপা অসি থাগৎনিঙাই ওইবা থবক্নি। থাউ চাবা হন্থহনবগুম্বা অপীকপা থবকশিংনা অচৌবা কান্নবা অমা পীগনি। অমতা ওইনা, ঐখোয়না হকচাং নোইবগী মতাংদা ৱাখল তাবা হেনগৎহন্দুনা মশা ফবা ভারত অমা শেমগৎলসি। #StopObesity”

Prime Minister's Office
Prime Minister urges citizens to embrace mindful eating and combat Obesity on World Liver Day
19 APR 2025 1:13PM by PIB Delhi
On the occasion of World Liver Day, the Prime Minister Shri Narendra Modi urged all citizens to adopt mindful eating practices and prioritize healthier living. Stressing the importance of small yet impactful changes, the Prime Minister highlighted that measures such as reducing oil intake can significantly contribute to improving overall health and well-being.
Responding to a post by Union Minister, Shri JP Nadda on X, Shri Modi said:
“Commendable effort to mark #WorldLiverDay with a call for mindful eating and healthier living. Small steps like reducing oil intake can make a big difference. Together, let’s build a fitter, healthier India by raising awareness about obesity. #StopObesity”