গৃহ মন্ত্ৰালয়
হুৰিয়ত সংযুক্ত সংগঠন জম্মু-কাশ্মীৰ গণ আন্দোলনে বিচ্ছিন্নতাবাদক নাকচ কৰি ভাৰতৰ ঐক্যৰ প্ৰতি সম্পূৰ্ণ দায়বদ্ধতা ঘোষণা কৰাৰ সিদ্ধান্তক আদৰণি জনালে কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে
মোদী চৰকাৰৰ অধীনত জম্মু-কাশ্মীৰত একতাৰ ভাৱ বিৰাজ কৰিছে
এই পৰ্যন্ত হুৰিয়তৰ সৈতে জড়িত ১২টা সংগঠনে বিচ্ছিন্নতাবাদৰ সৈতে সম্পৰ্ক বিচ্ছিন্ন কৰি ভাৰতৰ সংবিধানৰ প্ৰতি বিশ্বাস প্ৰকাশ কৰিছে
এয়া প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ ‘এক ভাৰত শ্ৰেষ্ঠ ভাৰত’ৰ সপোন
11 APR 2025 4:28PM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে আজি হুৰিয়টৰ সৈতে জড়িত সংগঠন জম্মু-কাশ্মীৰ গণ আন্দোলনে বিচ্ছিন্নতাবাদক নাকচ কৰি ভাৰতৰ ঐক্যৰ প্ৰতি সম্পূৰ্ণ দায়বদ্ধতা ঘোষণা কৰাৰ সিদ্ধান্তক আদৰণি জনায়।
ইনষ্টাগ্ৰামত এটা পোষ্টত কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয় যে মোদী চৰকাৰৰ অধীনত জম্মু-কাশ্মীৰত একতাৰ মনোভাৱ বিৰাজ কৰিছে। তেওঁ কয় যে জম্মু-কাশ্মীৰ গণ আন্দোলন, হুৰিয়তৰ সৈতে জড়িত আন এটা সংগঠনে বিচ্ছিন্নতাবাদক নাকচ কৰি ভাৰতৰ ঐক্যৰ প্ৰতি সম্পূৰ্ণ দায়বদ্ধতা ঘোষণা কৰিছে। এই পদক্ষেপক তেওঁ আন্তৰিকতাৰে আদৰণি জনাইছে বুলিও তেওঁ কয়।
কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয় যে এই পৰ্যন্ত হুৰিয়তৰ সৈতে জড়িত ১২টা সংগঠনে বিচ্ছিন্নতাবাদৰ পৰা আঁতৰি আহিছে আৰু ভাৰতৰ সংবিধানক বিশ্বাস ৰাখিছে। তেওঁ কয় যে এয়া প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ সপোন ‘এক ভাৰত, শ্ৰেষ্ঠ ভাৰত’ৰ জয়।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah, welcomes Hurriyat affiliate organization Jammu and Kashmir Mass Movement’s decision to reject separatism and declaring complete commitment to the unity of Bharat
Under the Modi govt the spirit of unity rules J&K
Till now as many as 12 Hurriyat-linked organizations have broken off from secessionism, resting trust in the Constitution of India
This is a victory of PM Shri Narendra Modi ji’s vision for Ek Bharat Shreshtha Bharat
11 APR 2025 4:28PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah, today welcomed Hurriyat affiliate organization Jammu and Kashmir Mass Movement’s decision to reject separatism and declaring complete commitment to the unity of Bharat.
In a post on X, Union Home Minister Shri Amit Shah said that under the Modi govt, the spirit of unity rules Jammu and Kashmir. He said that another Hurriyat affiliate organization, Jammu and Kashmir Mass Movement, has rejected separatism, declaring complete commitment to the unity of Bharat. He added that he sincerely welcomes their move.
Union Home Minister said that till now as many as 12 Hurriyat-linked organizations have broken off from secessionism, resting trust in the Constitution of India. He said that this is a victory of PM Shri Narendra Modi ji’s vision for Ek Bharat Shreshtha Bharat.