প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না লৈবাক অসিগী প্রজাশিংদা ভিক্সিত ভারত অমা শেমগৎপদা বাবাসাহেব অম্বেদকরগী আইদিয়লশিং অদুদা লৌরিবা মখোয়গী ফিরেপশিং অদুবু অমুক্কশু হেন্না চেৎশিনহন্নবা হায়খ্রে
14 APR 2025 12:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি লৈবাক অসিগী প্রজাশিংদা ভিক্সিত ভারত অমা শেমগৎপদা বাবাসাহেব অম্বেদকরগী আইদিয়লশিং অদুদা লৌরিবা মখোয়গী ফিরেপশিং অদুবু অমুক্কশু হেন্না চেৎশিনহন্নবা হায়খ্রে। রক্সা মন্ত্রী, শ্রী রাজনাথ সিংনা Xতা থাগৎলকপা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা অসুম্না হায়খি:
“রক্সা মন্ত্রী শ্রী @rajnathsingh না বাবাসাহেবপু অনৌবা ভারতকী খ্বাইদগী অচৌবা থিঙ্করশিং অমসুং ইনস্তিত্যসন-বিল্দরশিংগী মনুংদা অমনি হায়না ইবীরক্লি। মহাক্না মরুওইবা ইনস্তিত্যসনশিং লিংখৎপদা দা. অম্বেদকরনা লৌখিবা থৌদাংশিং অদুবু অমুক নিংশিংখি অমসুং লৈবাক অসিগী প্রজাশিংদা ভিক্সিত ভারত অমা শেমগৎপদা মহাক্কী আইদিয়লশিং অদুদা লৌরিবা মখোয়গী ফিরেপশিং অদুবু অমুক্কশু হেন্না চেৎশিনহন্নবা হায়খ্রে।”

Prime Minister's Office
PM calls upon citizens to reaffirm their commitment to Babasaheb Ambedkar’s ideals in building a Viksit Bharat
14 APR 2025 12:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today called upon citizens to reaffirm their commitment to Babasaheb Ambedkar’s ideals in building a Viksit Bharat. Responding to a post by Raksha Mantri Shri Rajnath Singh on X, Shri Modi said:
“Raksha Mantri Shri @rajnathsingh writes that Babasaheb was one of modern India's greatest thinkers and institution-builders. He recalls Dr. Ambedkar's role in establishing key institutions and calls upon citizens to reaffirm their commitment to his ideals in building a Viksit Bharat.”