Prime Minister's Office
PM pays homage to the martyrs of Jallianwala Bagh
13 APR 2025 9:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today paid homage to the martyrs of Jallianwala Bagh. He remarked that the coming generations will always remember their indomitable spirit.
He wrote in a post on X:
“We pay homage to the martyrs of Jallianwala Bagh. The coming generations will always remember their indomitable spirit. It was indeed a dark chapter in our nation’s history. Their sacrifice became a major turning point in India’s freedom struggle.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জাল্লিয়ানৱালা বাঘতা থৱায় কৎখ্রবশিংগী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
13 APR 2025 9:03AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জাল্লিয়ানৱালা বাঘতা থৱায় কৎখ্রবশিংগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। মহাক্না হায়খি মদুদি মখোয়গী মাইথিবা পীবা ঙমদ্রবা থৌনা অদু তুংগী মীরোলশিংনা মতম পুম্নমক্ত নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্স পোস্ত অমদা হায়খি;
“ঐখোয়না জাল্লিয়ানৱালা বাঘকী অথৌবশিংদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। মখোয়গী মাইথিবা পীবা ঙমদ্রবা থৌনা অদু তুংগী মীরোলশিংনা মতম পুম্নমক্ত নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। থৌদোক অসি তশেংনা ঐখোয়গী লৈবাক্কী পুৱারিদা অমম্বা তাঙ্কক অমনি। মখোয়গী কৎথোকপা অদুনা ভারতকী নিংতম ইহৌদা অচৌবা অওনবা অমা পুরকখি”।