Prime Minister's Office
PM pays homage to the martyrs of Jallianwala Bagh
13 APR 2025 9:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today paid homage to the martyrs of Jallianwala Bagh. He remarked that the coming generations will always remember their indomitable spirit.
He wrote in a post on X:
“We pay homage to the martyrs of Jallianwala Bagh. The coming generations will always remember their indomitable spirit. It was indeed a dark chapter in our nation’s history. Their sacrifice became a major turning point in India’s freedom struggle.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জালিয়াঁৱালা বাগৰ শ্বহীদসকললৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
13 APR 2025 9:03AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি জালিয়াঁৱালা বাগৰ শ্বহীদসকললৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে। তেওঁ মন্তব্য কৰি কয় যে আহিবলগীয়া প্ৰজন্মই তেওঁলোকৰ অদম্য আবেগক সদায় মনত ৰাখিব।
তেওঁ ‘এক্স’ৰ এটা ‘পোষ্ট’ত লিখিছে:
"আমি জালিয়াঁৱালা বাগৰ শ্বহীদসকললৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনাইছোঁ। আহিবলগীয়া প্ৰজন্মসমূহে তেওঁলোকৰ অদম্য আবেগক সদায় মনত ৰাখিব। এয়া সঁচাকৈয়ে আমাৰ দেশৰ ইতিহাসৰ এক ক’লা অধ্যায় আছিল। তেওঁলোকৰ ত্যাগ ভাৰতৰ স্বাধীনতা সংগ্ৰামৰ এক গুৰুত্বপূৰ্ণ পট পৰিৱৰ্তনকাৰী মুহূৰ্ত হৈ পৰিছিল।"