নুপী অমসুং অঙাংশিংগী চাউখৎ থৌরাং মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী ৱিমেন এন্দ চাইল্দ দেবলেপমেন্ত মন্ত্রালয়গী মন্ত্রী, শ্রীমতি অন্নাপুর্না দেবিনা ২০২৫কী ১০দগী ১৩ ফাওবা অরুনাচল প্রদেশতা চৎকনি
09 APR 2025 11:43AM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী ৱিমেন এন্দ চাইল্দ দেবলেপমেন্ত মন্ত্রালয়গী মন্ত্রী, শ্রীমতি অন্নাপুর্না দেবিনা পোশন পখ্বারাগী মখাদা থৌরম কয়া অমদা শরুক য়ারুনবগীদমক্তা ২০২৫কী ১০দগী ১৩ ফাওবা অরুনাচল প্রদেশতা চৎলগনি। মহাক্কী খোংচৎ অসি মহাক্না ভারত সরকারগী স্কীমশিংবু নিংথিজনা পাইখৎহন্নবগী পান্দমদা ফীল্দ ভিজিৎশিং অমসুং রিভ্যু মীতিংশিংদা অকন্নবা মিৎয়েং চংলগনি।
শ্রীমতি অন্নপুরনানা ক্রা দাদি অমসুং লোৱর সুবানসিরিগী জিলাশিংদা চৎলগনি, মফম অসিদা মহাক্না পোশন পাখ্বারাগা মরি লৈনবা থবক-থৌরমশিংদা শরুক য়ারগনি।
পোশন পাখ্বারাগী থৌরমশিংদা শরুক য়াবদ নত্তনা মন্ত্রী অসিনা বেনিফিসরিশিংগা ৱারি শানবা অমসুং সরকারগী স্কীমশিংনা পুরক্লিবা অহোংবশিং অদুবু য়েংশিন্নবা, লমদম অদুদা লৈরিবা স্কুলশিং, আঙ্গনৱাদি সেন্তরশিং, ওসপিতালশিং, কোওপরেতিবশিং অমসুং সেল্ফ হেল্প গ্রুপশিং (SHGশিং)দা চত্তুনা উনগনি। মসিগী খোংচৎশিং অসিনা নুপী, অঙাংশিং অমসুং শোত্থরবা কাংলুপশিংগীদমক্তা ওইবা মরুওইবা সরকারগী ৱেলফিয়র স্কীমশিংবু নিংথিনা পাইখৎহল্লিব্রা হায়বা য়েংশিন্নবগী পান্দমদনি।
মন্ত্রী অসিনা ৱিমেন এন্দ চাইলদ দেবেলপমেন্ত মন্ত্রালয় মখাদা পাইখৎলকখিবা মরুওইবা অনৌবা থৌরাংশিং য়াওনা, ভারত সরকারগী স্কীমশিংনা কদাই ফাওবা খুমাং চাউশিল্লবগে হায়বগী মতাংদা খন্ননবা দেপ্যুতী কমিস্নরশিং (DCশিং) অমসুং জিলাগী ওফিসরশিংগা রিভ্যু মীতিংশু পাংথোক্লগনি। রিভ্যু সেসনশিং অসিনা নুপীশিং, অঙাংশিং অমসুং খুনাই অসিদা খ্বাইদগী হেন্না শোত্থরবা কাংলুপশিংগী য়াইফ-থৌরাংগীদমক্তা হৌজিক-হোজিক চত্থরিবা প্রোগ্রামশিং নিংথিজনা খ্বাইদগী হেন্না ফবা মওংদা পাইখৎহন্নবা অমসুং হেন্না ফগৎহনবগী মথৌ তাবা হিরমশিং অদুবুশু খঙদোক্নবা অখন্নবা মিৎয়েং চংলগনি।

Ministry of Women and Child Development
Union Minister for ministry of Women and Child Development Smt. Annapurna Devi to Visit Arunachal Pradesh from 10th to 13th April, 2025
09 APR 2025 11:43AM by PIB Itanagar
The Union Minister for Women and Child Development, Smt. Annapurna Devi, will be visiting Arunachal Pradesh from 10th April to 13th April 2025, to attend various programs under Poshan Pakhwara. During her visit, she will focus on a range of field visits and review meetings aimed at enhancing the implementation of Government of India schemes.
Smt. Annapurna Devi will be visiting the districts of Kra Daadi and Lower Subansiri, where she will participate in activities related to Poshan Pakhwara.
In addition to attending the Poshan Pakhwara programs, the Minister will visit schools, Anganwadi centers, Hospitals, cooperatives, and Self Help Groups (SHGs) in the region to interact with beneficiaries and assess the impact of Government schemes. These visits are aimed at ensuring the effective implementation of key government welfare schemes aimed at women, children, and marginalized communities.
The Minister will also conduct review meetings with the Deputy Commissioners (DCs) and district officers to discuss the progress of various schemes of the Government of India, including the flagship initiatives under the Ministry of Women and Child Development. The review sessions will focus on enhancing the effectiveness of ongoing programs and identifying areas where further improvements are needed to ensure the welfare of women, children, and vulnerable sections of society.