প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা BIMSTEC সম্মিতকা ইরোইননা নেপালগী প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
04 APR 2025 4:17PM by PIB Imphal
ঙসি বেঙ্কোক্তা ৬শুবা BIMSTEC সম্মিতকা ইরোইননা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেপালগী প্রধান মন্ত্রী, ইকাইখুম্নরবা শ্রী কে.পি. শর্মা ওলিগা উনখ্রে।
লুচিংবা অনিং অদুনা ভারত অমসুং নেপালগী মরক্তা লৈরিবা তোপ-তোপ্পা অমসুং অনকপা মরি অদুবু য়েংশিনখ্রে। মখোয়না ফিজিকেল অমসুং দিজিতেল কনেক্তিবিতী ফগৎহনবা, মী মশেলগী মরক্তা লৈরিবা মরি, অমসুং ইনর্জীগী লমদা খুমাং চাউশিল্লক্লিবা অসিগী মতাংদা অপেনবা ফোংদোক্নখি। মখোয়না ঐখোয়গী লৈবাক অনি অমসুং মীশিংগী মরক্তা লৈরিবা মলতিফেসেতেদ পার্তনরশিপ অদুবু হেন্না মখাতানা চেৎশিনহন্নবগী মাইকৈদা লেপ্তনা হোৎনমিন্ননবা হায়না য়ানখি।
নেপাল অসি ভারতকী ওইনা মখোয়গী য়ুমথংনবনা অহানবা হায়বা পোলিসী অসিগী মখাদা খ্বাইদগী হেন্না মরুওইবা পার্তনরনি। মসিগী মীফম অসিনা লৈবাক অনি অসিগী মরক্তা তোইনা পাংথোকপা অৱাংবা থাক্কী এক্সচেঞ্জ তৌবগী চৎনবী অদুবু মখাতানা চত্থরি।

Prime Minister's Office
Prime Minister meets Prime Minister of Nepal on the sidelines of the BIMSTEC Summit
04 APR 2025 4:17PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Rt. Hon’ble Mr. K.P. Sharma Oli, Prime Minister of Nepal, on the sidelines of the 6th BIMSTEC Summit in Bangkok today.
The two leaders reviewed the unique and close relationship between India and Nepal. They expressed satisfaction at the progress in enhancing physical and digital connectivity, people-to-people linkages, and in the domain of energy. They agreed to continue working towards further deepening the multifaceted partnership between our two countries and peoples.
Nepal is a priority partner of India under its Neighbourhood First Policy. This meeting continues the tradition of regular high-level exchanges between the two countries.