প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ম্যানমার অমসুং থাইলেন্দদা য়ুহার হাখিবা অদুগী মতাংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
28 MAR 2025 2:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ম্যানমার অমসুং থাইলেন্দদা ঙসি অঙনবদা য়াম্না শাথিনা অমাং-অতা থোক্নিংঙাই ওইবা মওংদা য়ুহার হাখিবা অদুগী মতাংদা অৱাবা ফোংদোকখি।
মহাক্না অসিগুম্বা মহৌশানা থোকহনবা অমাং-অতা, খুদোংথিবা নংলবশিং অদুগীদমক্তা অসোই-অঙাম য়াওদনা অমসুং তেক্ত-কাইদনা লৈবা ওইসনু হায়দুনা মপু মহাক্কী থৌজাল নিজখি। মহাক্না অসিগুম্বা ৱারবা মতম অসিদা ম্যানমার অমসুং থাইলেন্দগী সরকার অমসুং মীয়ামদা অঙম্বা মতেং পুম্নমক পীনবগীদমক্তা ভারতনা মতম পুম্বদা শেম-শাদুনা লৈ হায়না থাজবা পীখি।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না অসুম্না ইরকখি:
“ম্যানমার অমসুং থাইলেন্দদা য়ুহার হাবনা মরম ওইরগা লৈরিবা ফিভম অদুগী মতাংদা য়াম্না নুংঙাইতবা ফাওই। মীপুম খুদিংমক্কী অসোই-অঙাম য়াওদবা অমসুং তেক্ত-কাইদবা ওইসনু। ভারতনা অঙম্বা মতেং পুম্বা পাংনবগীদমক্তা শেম-শাদুনা লৈরি। মসিগী মতাংদা, ঐখোয়গী ওথোরিতীশিংবু শেম-শাদুনা লৈনবগীদমক্তা খঙহনখ্রে। লোইননা MEAদা ম্যানমার অমসুং থাইলেন্দগী সরকারশিংগা পাউ ফাওনদুনা লৈনবশু খঙহনখ্রে।”

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses concern over earthquake in Myanmar and Thailand
28 MAR 2025 2:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi expressed concern over the devastating earthquakes that struck Myanmar and Thailand earlier today.
He extended his heartfelt prayers for the safety and well-being of those impacted by the calamity. He assured that India stands ready to provide all possible assistance to the governments and people of Myanmar and Thailand during this difficult time.
In a post on X, he wrote:
“Concerned by the situation in the wake of the Earthquake in Myanmar and Thailand. Praying for the safety and wellbeing of everyone. India stands ready to offer all possible assistance. In this regard, asked our authorities to be on standby. Also asked the MEA to remain in touch with the Governments of Myanmar and Thailand.”