Prime Minister's Office
PM shares an article on India’s remarkable progress on fight against TB
25 MAR 2025 12:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article by Union Minister Shri Jagat Prakash Nadda regarding key insights on the recently concluded 100-day Intensified TB Mukt Bharat Abhiyaan which has set a strong foundation for a TB-free India.
The Prime Minister’s Office handle on X posted:
“India’s fight against TB is witnessing remarkable progress. The Union Health Minister, Shri @JPNadda shares key insights on the recently concluded 100-day Intensified TB Mukt Bharat Abhiyaan which has set a strong foundation for a TB-free India – A must read.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
TBগী মায়োক্তা লান্থেংনবদা ভারতনা শীংথানীংঙাই ওইনা খুমাং চাউশিনবগী মতাংদা আর্তিকল অমা পি.এম.না শেয়র তৌখ্রে
25 MAR 2025 12:36PM by PIB Imphal
TB-ফ্রী ভারত অমগী অচেৎপা য়ুম্ফম থোনখিবা হন্দক্তা লোইশিনখিবা নুমিৎ 100গী ইন্তেন্সিফাইদ TB মুক্ত ভারত অভিধানগী মরু ওইবা ৱাফমশিংগী মতাংদা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী জগত প্রকাশ নদ্দাগী আর্তিকল অমা ঙসি প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শেয়র তৌখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙগী হেন্দলনা পোস্ত তৌখি:
“TBগী মায়োক্তা ভারতকী লান্থেং অসিদা শীংথানীংঙাই ওইনা খুমাং চাউশিনবা উবা ফংলি। কেন্দ্রগী হকশেল মন্ত্রী, শ্রী @JPNaddaনা TB-ফ্রী ভারত অমগী অচেৎপা য়ুম্ফম থোনখিবা হন্দক্তা লোইশিনখিবা নুমিৎ 100গী ইন্তেন্সিফাইদ TB মুক্ত ভারত অভিধানগী মরু ওইবা ৱাফমশিং শেয়র তৌখ্রে – শোইদনা পাবীয়ু।”