প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লেক্স ফ্রিদমেনগা ৱারি শানখ্রে
15 MAR 2025 7:01PM by PIB Imphal
হন্দক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা পোদকাষ্টর অমসুং এ.আইগী লমদা থিজিল্লিবা লেক্স ফ্রিদমেনগা উনখ্রে অমসুং কান্নবা ৱাফম কয়াদা ৱারি শানখ্রে। পুং অহুম হেন্না ৱারি শানখিবা অদুদা, প্রধান মন্ত্রী মোদীগী অঙাং ওইরিঙৈ, মহাক্কী ইনখৎলকপা চহিশিংদা হিমালায়দা পুন্সি লেনখিবা অমসুং মীয়ামগী থবক তৌরকখিবা মহাক্কী পুন্সিগী খোঙচৎ য়াওনা তোঙান তোঙানবা হিরম কয়াদা কোনশিনখি। শক্নাইরবা এ.আই থিজিল্লোয় অমসুং পোদকাষ্টার লেক্স ফ্রেদমেনগা লোয়ননা পাংথোকখিবা মীয়াম্না খৌরাংনা ঙাইনরিবা পুং অহুম শাংবা পোদকাষ্ট অসি হয়েং মার্চ ১৬,২০২৫ দা ফোঙলগনি। ৱারি শানবা অসি মহাক্কী পুন্সিদা খ্বাইদগী মতিক মগুন লৈবা ৱারি শান্নবা অমনি হায়না লেক্স ফ্রেদমেন্না ফোঙদোকখি।
শন্দোক্কদৌরিবা পোদকাষ্ট অসিগী মতাংদা লেক্স ফ্রেদমেনগী এক্স পোষ্ট অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঐগী অঙাং ওইরিঙৈগী থৌদোকশিং, চহি কয়া হিমালায়দা লৈখিব অমসুং মীয়ামগী থবক তৌবগী খোঙচৎকী মতাং য়াওনা হিরম কয়াদা @lexfridman গা ৱারি শানবা অসি তশেংনা অঙকপা অমনি।
তাবীয়ু অমসুং ৱারি শানবা অসি শরুক অমা ওইবীয়ু!”

Prime Minister's Office
Prime Minister engages in an insightful conversation with Lex Fridman
15 MAR 2025 7:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi recently had an engaging and thought-provoking conversation with renowned podcaster and AI researcher Lex Fridman. The discussion, lasting three hours, covered diverse topics, including Prime Minister Modi’s childhood, his formative years spent in the Himalayas, and his journey in public life. This much-anticipated three-hour podcast with renowned AI researcher and podcaster Lex Fridman is set to be released tomorrow, March 16, 2025. Lex Fridman described the conversation as “one of the most powerful conversations” of his life.
Responding to the X post of Lex Fridman about the upcoming podcast, Shri Modi wrote on X;
“It was indeed a fascinating conversation with @lexfridman, covering diverse topics including reminiscing about my childhood, the years in the Himalayas and the journey in public life.
Do tune in and be a part of this dialogue!”