Prime Minister's Office
Prime Minister greets the people of Mauritius on their National Day
12 MAR 2025 9:59AM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi today wished the people of Mauritius on their National Day. “Looking forward to today’s programmes, including taking part in the celebrations”, Shri Modi stated. The Prime Minister also shared the highlights from yesterday’s key meetings and programmes.
The Prime Minister posted on X:
“National Day wishes to the people of Mauritius. Looking forward to today’s programmes, including taking part in the celebrations.
Here are the highlights from yesterday, which were also very eventful with key meetings and programmes…”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মোরিসিয়সকী লৈবাক মীয়ামদা মখোয়গী নেস্নেল দেদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
12 MAR 2025 9:59AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মোরিসিয়সকী লৈবাক মীয়ামদা মখোয়গী নেস্নেল দেদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। “ঙসিগী নুংঙাইরবা সেলেব্রেসন অসিদা শরুক য়ানবগীদমক্তা, ঙসিগী থৌরমশিং অদুগীদমক্তা খৌরাংনা ঙাইরি”, হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি। প্রধান মন্ত্রীনা ঙরাংগী মরু ওইবা মীফমশিং অমসুং থৌরমশিং অদুগী হাইলাইতশিংশু শিয়র তৌরকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না থাগৎলকখি:
“মোরিসিয়সকী মীয়ামদা নেস্নেল দেগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ঙসিগী নুংঙাইরবা সেলেব্রেসন অসিদা শরুক য়ানবগীদমক্তা, ঙসিগী থৌরমশিং অদুগীদমক্তা খৌরাংনা ঙাইরি।
মসিনা ঙরাংগী হাইলাইতশিংনি, হায়রিবা থৌরমশিং অসিদা মরু ওইবা মীফমশিং অমসুং থৌরম কয়া অমা য়াওবগা লোইননা য়াম্না নুংঙাইরবা অমসুং শিংথানিংঙাই ওইরবা থৌরম অমা ওইখি….”