প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
উপ রাস্ত্রপতিগী হকচাং ফনা লৈনবা অমসুং য়াংনা ফগৎলক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
09 MAR 2025 4:32PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উপ রাস্ত্রপতিগী হকচাং ফনা লৈনবা অমসুং য়াংনা ফগৎলক্নবা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। প্রধান মন্ত্রী মোদীনা হায়খি মদুদি উপ রাস্ত্রপতি শ্রী জগদিপ ধনকার জিগী হকচাংগী ফিবম হংনবা এ.আই.আই.এম.এসতা চৎলুরে। মহাক্কী হকচাং ফনা লৈনবা অমসুং য়াংনা ফগৎলক্নবা ঐনা থৌনিজরি”।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি:
“উপ রাস্ত্রপতি শ্রী জগদিপ ধনকার জিগী হকচাংগী ফিবম হংনবা এ.আই.আই.এম.এসতা চৎলুরে। মহাক্কী হকচাং ফনা লৈনবা অমসুং য়াংনা ফগৎলক্নবা ঐনা থৌনিজরি”।
@VPIndia

Prime Minister's Office
Prime Minister wishes good health and speedy recovery to Vice President
09 MAR 2025 4:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today wished good health and a speedy recovery to Vice President. "Went to AIIMS and enquired about the health of Vice President Shri Jagdeep Dhankhar Ji. I pray for his good health and speedy recovery", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"Went to AIIMS and enquired about the health of Vice President Shri Jagdeep Dhankhar Ji. I pray for his good health and speedy recovery."
@VPIndia