Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on India's transition from women's development to women led development
08 MAR 2025 2:42PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has shared an article written by Smt. Annapurna Devi, Union Minister for Women and Child Development, on how India is transitioning from women’s development to women-led development, empowering them as leaders and decision-makers.
The Prime Minister's Office posted on X:
"Union Minister @Annapurna4BJP Ji writes how India is transitioning from women’s development to women-led development, empowering them as leaders and decision-makers."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମହିଳାଙ୍କ ବିକାଶରୁ ମହିଳାଙ୍କ ନେତୃତ୍ୱରେ ବିକାଶ ଦିଗରେ ଭାରତର ପରିବର୍ତ୍ତନ ଉପରେ ଏକ ଲେଖା ସେୟାର କଲେ
08 MAR 2025 2:42PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କେନ୍ଦ୍ର ମହିଳା ଏବଂ ବାଳ ବିକାଶ ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀମତୀ ଅନ୍ନପୂର୍ଣ୍ଣା ଦେବୀଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଲିଖିତ ଏକ ଲେଖ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି । ଏଥିରେ ବର୍ଣ୍ଣନା କରାଯାଇଛି ଭାରତ କିପରି ମହିଳାଙ୍କ ବିକାଶରୁ ମହିଳାଙ୍କ ନେତୃତ୍ୱରେ ବିକାଶ ଦିଗକୁ ଅଗ୍ରସର ହେଉଛି ଏବଂ ଏହାକୁ ନେତୃତ୍ୱକର୍ତ୍ତା ଏବଂ ନିର୍ଣ୍ଣାୟକ ରୂପରେ ସଶକ୍ତ କରୁଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପକ୍ଷରୁ ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରାଯାଇଛି:
“କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ @Annapurna4BJP ଲେଖିଛନ୍ତି କି ଭାରତ କିଭଳି ମହିଳାଙ୍କ ବିକାଶ ରୁ ମହିଳାଙ୍କ ନେତୃତ୍ୱରେ ବିକାଶ ଦିଗକୁ ଅଗ୍ରସର ହେଉଛି ଏବଂ ଏହାକୁ ନେତୃତ୍ୱକର୍ତ୍ତା ଓ ନିର୍ଣ୍ଣାୟକ ରୂପରେ ସଶକ୍ତ କରୁଛି ।”