Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on India's transition from women's development to women led development
08 MAR 2025 2:42PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has shared an article written by Smt. Annapurna Devi, Union Minister for Women and Child Development, on how India is transitioning from women’s development to women-led development, empowering them as leaders and decision-makers.
The Prime Minister's Office posted on X:
"Union Minister @Annapurna4BJP Ji writes how India is transitioning from women’s development to women-led development, empowering them as leaders and decision-makers."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপীশিংগী চাওখৎন্দুনা নুপীশিংনা লুচিংদুনা চাউখৎপা পুরক্তুনা ভারত্তা অওনবা পুরকপগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা শেয়র তৌখ্রে
08 MAR 2025 2:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুপীশিংগী চাওখৎন্দুনা নুপীশিংনা লুচিংদুনা চাউখৎপা পুরক্তুনা মতৌ করম্না মখোয়শিং অসিবু মপাঙ্গল-মথৌনা লৈবা হেনগৎহন্দুনা লুচিংবা অমদি অচুম্বা ৱারেপ লৌবা ঙম্বা অমা ওইনা শেমগৎকদগে হায়বগী মতাংদা ৱিমেন এন্দ চাইল্দ দিভেলপমেন্ত মন্ত্রালয়গী কেন্দর মন্ত্রী শ্রীমতি অন্নপুর্না দেবীনা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
X তা থাগৎলকখিবা পোস্ত অমদা মহাক্না হায়খি:
"কেন্দ্র মন্ত্রী @Annapurna4BJP জীনা নুপীশিংগী চাওখৎন্দুনা নুপীশিংনা লুচিংদুনা চাউখৎপা পুরক্তুনা মতৌ করম্না মখোয়শিং অসিবু মপাঙ্গল-মথৌনা লৈবা হেনগৎহন্দুনা লুচিংবা অমদি অচুম্বা ৱারেপ লৌবা ঙম্বা অমা ওইনা শেমগৎকদগে হায়বগী মতাংদা ইরি।"