প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বেলজিয়মগী মহারাজকুমারী এস্ত্রিদ উনখ্রে
04 MAR 2025 5:49PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বেলজিয়মগী মহারাজকুমারী এস্ত্রিদ উনখ্রে। মীওই ৩০০ গী ইকনোমিক মিসন অমা মহাক্না লমজিংদুনা ভারত্ত লাকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা মহাক থাগৎপা ফোঙদোকখি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“বেলজিয়মগী মহারাজকুমারী এস্ত্রিদ উনবদা অপেনবা ফাওই। ললোন-ইতিক, তেক্নোলোজি, দিফেন্স, লৌউ-শিংউ, লাইফ সাইন্সেস, ইন্নোবেসন, স্কিল অমসুং লাইরিক-লাইশুগী লমদা চৎথোক-চৎশিনগী লমদা নৌনা থবক তৌমিন্নবগী খুৎথাংদা ঐখোয়গী মীয়ামগীদমক মপান নাইদ্রবা খুদোংচাবশিং খঙদোক্নবা হোৎনগনি হায়বগী থাজবা থম্লি।
@MonarchieBe”

Prime Minister's Office
Prime Minister meets HRH Princess Astrid of Belgium
04 MAR 2025 5:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi met the HRH Princess Astrid of Belgium, today. He appreciated her initiative to lead a 300-member Economic Mission to India.
In a post on X, he stated:
“Pleased to meet HRH Princess Astrid of Belgium. Deeply appreciate her initiative to lead a 300-member Economic Mission to India. Look forward to unlocking limitless opportunities for our people through new partnerships in trade, technology, defence, agriculture, life sciences, innovation, skilling and academic exchanges.
@MonarchieBe”